Οι φετινές Χρυσές Σφαίρες δεν θα έχουν κόκκινο χαλί γι᾽αυτό… ας θυμηθούμε τις περσινές

Όλα τα looks που μας έκαναν εντύπωση όσο ακόμα γίνονταν κόκκινα χαλιά…

Η πανδημία μας έχει στερήσει τόσα πράγματα που πλέον έχουμε χάσει τον λογαριασμό αλλά, μιας που επίσημα έχει ξεκινήσει η σεζόν των βραβείων, δεν μπορούμε να μην γκρινιάξουμε για τα κόκκινα χαλιά. Κανονικά, σήμερα θα κοιμόμασταν το απόγευμα για να μείνουμε ξύπνιες όλη τη νύχτα ώστε να δούμε τις πιο λαμπερές σταρ να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί των Golden Globes. Κόκκινο χαλί φέτος δεν θα υπάρχει όμως… Η 78η τελετή των βραβείων δεν θα μοιάζει με καμία άλλη και οι παρουσιάστριες Tina Fey και  Amy Poehler δεν θα βρίσκονται καν στον ίδιο χώρο. Η Tina Fey θα είναι στο Rainbow Room στη Νέα Υόρκη ενώ η Poehler στο ξενοδοχείο Beverly Hilton.

Ναι, έχουμε απογοητευτεί και ναι, προφανώς θα μείνουμε ξύπνιες αλλά δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Θα έχουμε όλα τα social media ανοιχτά περιμένοντας να δούμε τις αγαπημένες μας σταρ και θέλουμε να μάθουμε ποια θα κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας αφού, για πρώτη φορά, υπάρχουν τρεις γυναίκες υποψήφιες.

Μέχρι να έρθει λοιπόν αυτή η ώρα, σκεφτήκαμε να σου θυμίσουμε όλα τα αγαπημένα μας beauty looks από τα περσινά βραβεία, από το τελευταίο κόκκινο χαλί των Golden Globes που ήταν υπέροχο. Δες λοιπόν στην παρακάτω gallery τις 20 σταρ που μας εντυπωσίασαν περισσότερο και τα λέμε αργότερα…

Διάβασε ακόμα: 3 θεραπείες ομορφιάς που κάνουν οι celebrities πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss