Οι 5 σειρές του Netflix που έχουν δει οι περισσότεροι και σαρώνουν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Το Netflix έχει μπει στις ζωές μας εδώ και μερικά χρόνια με πολλές ταινίες και σειρές, ωστόσο αποκάλυψε ποιες είναι αυτές οι 5 σειρές που έχουν τις περισσότερες θεάσεις όλα αυτό το διάστημα.

Tα παρακάτω στοιχεία υπολογίζονται στις 4 πρώτες εβδομάδες της εκάστοτε σειράς και  λογίζεται ως μια προβολή τη διάρκεια θέασης άνω των δύο λεπτών, επομένως ακόμα κι αν έχετε παρακολουθήσει μόνο λίγα λεπτά ενός επεισοδίου, εξακολουθεί να μετράει. Συν τοις άλλοις, τα views είναι ανά νοικοκυριά και όχι σε μεμονωμένους θεατές.

5. Bridgerton – Season 1 (63 εκατομμύρια νοικοκυριά)

Η σειρά έχει να κάνει με την Daphne Bridgerton, την μεγαλύτερη κόρη της πανίσχυρης οικογένειας Bridgerton, που κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ανταγωνιστική αγορά γάμου, στο Λονδίνο της περιόδου Regency. Με την ελπίδα πως θα ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της και θα βρει ένα ταίρι από αληθινή αγάπη, η Δάφνη αρχικά διαπιστώνει πως αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Όμως, καθώς ο αδελφός της αρχίζει να αποκλείει τους πιθανούς μνηστήρες, η αναφορά σκανδάλων της υψηλής κοινωνίας που γράφει η μυστηριώδης Lady Whistledown, συκοφαντεί την Daphne. Εδώ εισέρχεται ο ποθητός και επαναστάτης Δούκας του Hastings, ένας φανατικός εργένης και αντικείμενο πόθου για όλες τις γυναίκες. Αν και αρχικά η Daphne και ο Δούκας αρνούνται ο ένας τον άλλον, η έλξη ανάμεσα τους είναι αδιαμφησβήτη και σύντομα βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια κλιμακούμενη πνευματώδη μάχη.

H δημιουργία είναι του Chris Van Dusen, ενώ πρωταγωνιστούν οι Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, κ.α.

4. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (64 εκατομμύρια νοικοκυριά)

H σειρά έχει να κάνει την ανατρεπτική ιστορία του Joe Exotic, ενός εκκεντρικού ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου που βγαίνει εκτός ελέγχου, εξαιτίας του μίσους που έχει για τη βασική του ανταγωνίστρια και την συνέχεια δεν μπορείτε να την φανταστείτε.

3. Stranger Things – Season 3 (64 εκατομμύρια νοικοκυριά)

Τον Ιούλιο του 1985, λίγους μήνες αφότου η Ελ έχει καταφέρει να κλείσει την πύλη για το Upside Down. Η μικρή πόλη του Χόκινς μεταφέρεται στο ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο Στάρκορτ. Η εξάδα των πρωταγωνιστών προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που ακολουθούν με τον ερχομό της εφηβείας: οι ερωτευμένοι Μάικ και Ελ περνούν μαζί όλο τον ελεύθερό τους χρόνο, με τον Χόπερ να αναλαμβάνει με κωμικό τρόπο το ρόλο του (βγαλμένου εντελώς από αμερικανικό sitcom των 80s) υπερπροστατευτικού πατέρα της Ελ.

Ο Λούκας και η Μαξ, ως πιο έμπειρο ζευγάρι, είναι αυτοί που προσπαθούν να δώσουν λύση στα όποια προβλήματά τους, με τη Μαξ να βοηθά την Ελ να ανακαλύψει τον «κοριτσίστικο» εαυτό της: από τη χαρά του shopping therapy υπό τους ήχους του «Material girl» της Μαντόνα μέχρι τη δυναμική που κρύβεται στις σελίδες του κόμικς της Wonder Woman.

Ο ταλαιπωρημένος Γουίλ από την άλλη, αφού πέρασε την πρώτη σεζόν παγιδευμένος στο Upside Down και τη δεύτερη κυριευμένος από το Mind Flayer, είναι αυτός που επιζητά ένα ανέμελο καλοκαίρι παίζοντας λίγο Dungeons & Dragons ακόμα. Στο σύμπαν του «Stranger Things», όμως, καθετί ανέμελο δεν είναι πιθανό και σύντομα έρχονται τα πρώτα ανησυχητικά δείγματα: η πόλη βυθίζεται ξαφνικά στο σκοτάδι, μαγνήτες απομαγνητίζονται, πομποί λαμβάνουν περίεργα κρυπτογραφημένα μηνύματα, αρουραίοι και σταδιακά άνθρωποι αρχίζουν να συμπεριφέρονται αλλόκοτα. Η απειλή από το Upside Down έχει επιστρέψει και αυτό που χτίζει είναι πιο επικίνδυνο από ποτέ.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι των Matt Duffer και Ross Duffer, παραγωγοί είναι οι Shawn Levy και ο Dan Cohen και πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton, Matthew Modine.  Sadie Sink (Unbreakable Kimmy Schmidt), Dacre Montgomery (Power Rangers), Brett Gelman (Blunt Talk, The Other Guys), Linnea Berthelsen, Sean Astin (The Goonies), Paul Reiser (Aliens).

2. La Casa De Papel – Season 4 (65 εκατομμύρια νοικοκυριά)

Η σειρά εστιάζει στον El Professor, έναν απίστευτα ικανό και μυστηριώδη εγκέφαλο του οργανωμένου εγκλήματος ο οποίος συλλαμβάνει την ιδέα μίας επικών διαστάσεων ληστείας. Αποφασίζει λοιπόν, να στελεχώσει την ομάδα του με οκτώ άτομα κατάλληλα για την όλη επιχείρηση, με τους συνεργούς του να παίρνουν ομήρους και κλειδώνουν και τους εαυτούς τους μαζί τους στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Ο αρχιτέκτονας του συγκεκριμένου σχεδίου χειραγωγεί τις αρχές ώστε να εξυπηρετήσει καλύτερα τον σκοπό του.

1. The Witcher – Season 1 (76 εκατομμύρια νοικοκυριά)

Βασισμένη στην best-seller σειρά βιβλίων, η σειρά The Witcher είναι ένα επικό παραμύθι σχετικά με τη μοίρα και την οικογένεια. O Geralt of Rivia, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο.

Παίζουν οι Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni,  Jodhi May (Queen Calanthe), Bjorn Hlynur Haraldsson (Eist), Adam Levy (Mousesack), Eamon Farren (Cahir), Joey Batey (Jaskier), Lars Mikkelsen (Stregobor), Royce Pierreson (Istredd), Maciej Musiał (Sir Lazlo), Wilson Radjou-Pujalte (Dara).

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss