Οι 7 καλύτερες κρέμες ματιών του 2022 | ediva.gr

]]>

Η περιποίηση του προσώπου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Περιβαλλοντικοί ρύποι, μακιγιάζ και lifestyle μπορούν να επιβαρύνουν το πρόσωπό μας και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η περιποίησή του. Ιδιαίτερα η περιοχή των ματιών, η οποία είναι άκρως ευαίσθητη, έχει ανάγκη από εντατική φροντίδα. Ένα προϊόν που δεν μπορεί να λείπει από την καθημερινότητά σου είναι φυσικά η κρέμα ματιών. Και αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία σου, εδώ σου έχουμε τις καλύτερες κρέμες ματιών του 2022.
Κρέμες ματιών για κάθε ανάγκη και ηλικία
Κρέμα ματιών Lierac Premium Yeux με πολλαπλές δράσεις

Αν θέλεις μία καταπληκτική κρέμα ματιών με πολλαπλές δράσεις, τότε η Premium Yeux της Lierac θα σου λύσει τα χέρια. Περιέχει συστατικά που βοηθούν στη διόρθωση όλων των σημαδιών γήρανσης: βαθιές ρυτίδες, σακούλες, μαύρους κύκλους και απώλεια λάμψης. Η βελούδινη υφή σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω την καθιστά ιδανική επιλογή.
Μη χάσεις την ευκαιρία να την αποκτήσεις με -45% έκπτωση εδώ!
Αντιγηραντική κρέμα ματιών

Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις, αν ψάχνεις μία αντιγηραντική κρέμα ματιών. Πρόκειται για μία filler κρέμα με πεπτίδια κατά του μπλε φωτός, η οποία στοχεύει τρεις τύπους ρυτίδων. Καταπολεμά εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης. Θα δεις αποτελέσματα ήδη μετά τις εφτά μέρες χρήσης!

Μπορείς να βρεις την κρέμα με έκπτωση -44% εδώ!

Κρέμα ματιών Nuxe για μαύρους κύκλους

Αν το πρόβλημά σου δεν είναι οι ρυτίδες, αλλά οι μαύροι κύκλοι και τα γενικότερα σημάδια κούρασης των ματιών, αυτή είναι η κρέμα σου. Είναι ένα balm-gel με γιασεμί και καφεΐνη, το οποίο θα βελτιώσει μαύρους κύκλους και σακούλες. Επίσης, αν είσαι σε νεαρή ηλικία, αλλά θέλεις να προλάβεις τα πρώτα σημάδια γήρανσης, μπορείς να επενδύσεις σε αυτή την κρέμα.
Πρόλαβε την -36% έκπτωση και βρες την εδώ!
Δες επίσης: 5 Φυσικές μάσκες ματιών για να διώξεις τους μαύρους κύκλους!
Eye lift – καλύτερες κρέμες ματιών του 2022

Σκέφτεσαι το lifting γύρω από τα μάτια, αλλά δεν είσαι φαν των επεμβάσεων ή σου φαίνεται πολύ ακριβό; Η τέλεια εναλλακτική είναι μία κρέμα που μπορεί να έχει τα αποτελέσματα του lifting μετά από λίγες μόνο χρήσεις. Η Total Eye Lift της Clarins ανορθώνει το περίγραμμα των ματιών, μειώνει τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους και περιορίζει το οίδημα.

]]>

Μπορείς να τη βρεις με έκπτωση -15% εδώ!
Ορός λάμψης ματιών

Ο ορός Supra Radiance της Lierac είναι ιδανική επιλογή για εσένα που αναζητάς ένα προϊόν που θα προσφέρει λείανση και φωτεινότητα στο βλέμμα. Ο συγκεκριμένος ορός περιέχει επίσης συστατικά απαραίτητα για την κυτταρική ανανέωση, ενώ διορθώνει ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους.
Μπορείς να τον αποκτήσεις με -42% έκπτωση εδώ!
Δες επίσης: 5 Τρόποι να προλάβεις τις ρυτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss