Οκτώ TikTok fashion influencers που πρέπει να ακολουθήσεις αμέσως για στυλιστικά tips

Είτε ψάχνεις για photo tips είτε για outfits που προσφέρουν έμπνευση, αξίζει σίγουρα να επισκεφτείς αυτούς τους λογαριασμούς!

Ξέρουμε πως δεν είμαστε οι μόνες που λέμε πως το 2020 δεν ήταν η πιο στυλάτη μας χρονιά μέχρι σήμερα. Το στρες λόγω του Covid-19 αντανακλάται σίγουρα στην γκαρνταρόμπα μας: T-shirts και φαρδιές φόρμες που συνήθως κρατάγαμε για το απογευματάκι/βράδυ, έγιναν τα άνετα work from home outfit μας. Μπαίνοντας στο 2021 όμως, αποφασίσαμε να αντικρίσουμε το ντύσιμο το πρωί ως μια ευκαιρία όχι μόνο να φαινόμαστε όμορφες, αλλά και να το νιώθουμε επίσης. Και, για να εκμεταλλευτούμε τα ρούχα που ήδη έχουμε στην ντουλάπα μας με τον καλύτερο τρόπο, αρχίσαμε να ψάχνουμε τους λογαριασμούς διάφορων TikTok fashion influencers για να πάρουμε έμπνευση για τις εμφανίσεις μας.

Το TikTok μπορεί να είναι γνωστό για τις «χορευτικές προκλήσεις» του και τα αποτελεσματικά hacks ομορφιάς του, αλλά η εφαρμογή είναι επίσης ένα μέρος που μπορείς να αντλήσεις έμπνευση για outfits και να πάρεις tips, όπως για παράδειγμα πως να κάνεις τα τζιν σου να εφαρμόζουν καλύτερα και πως να κάνεις layer το ζιβάγκο σου κάτω από ένα πουλόβερ. Είτε ψάχνεις τρόπους για να αξιοποιήσεις όσα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, συμβουλές για το πώς να φορέσεις συγκεκριμένα κομμάτια, ή απλώς θες να είσαι ενημερωμένη για τις νέες τάσεις μόδας, παρακάτω θα βρεις κάποιους από τους καλύτερους TikTok fashion influencers για να ακολουθήσεις το 2021.

Δες επίσης: Πέντε κομψές Λονδρέζες σου δείχνουν πώς να αντιγράψεις το στυλ τους

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss