Ολίβια Γαβρίλη: Θετικός στον κορονοϊό και ο σύζυγός της, Σταύρος Λασκαρίδης! (pic)

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος και blogger Ολίβια Γαβρίλη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η εγκυμονούσα μητέρα υποβλήθηκε σε τεστ, αν και υποψιαζόταν, από την αρχή, όπως μας είπε ότι με βάση τα συμπτώματα θα ήταν θετική στο κορονοϊό. «Έκανα το τεστ μου και χθες το βράδυ, αργά, πήρα το αποτέλεσμα αλλά ήμουν σίγουρη, γιατί είναι πολύ διαφορετική αίσθηση όλο αυτό δεν μοιάζει με κάτι που είχα ξαναζήσει και πέρασα όλα τα τοπ συμπτώματα του κορονοϊού, δέκατα, βήχας ατονία και από χθες έχω και την ανοσμία δεν μυρίζω τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Με μια ανάρτησή της, το βράδυ του Σαββάτου, η Ολίβια Γαβρίλη ανακοίνωσε πως βγαίνει από την καραντίνα ωστόσο ο σύζυγός της, Σταύρος Λασκαρίδης κόλλησε κι εκείνος covid-19 και θέσει τον εαυτό του σε περιορισμό.

Η Ολίβια Γαβρίλη έγραψε χαρακτηριστικά: «28 εβδομάδων και 4 ημερών. Σήμερα ήταν η επίσημη μέρα λήξης της καραντίνας μου. Μπορώ πια να βγω στον έξω κόσμο. Προτίμησα να βγω από Δευτέρα. Ο Σταύρος θα μείνει μέσα μέχρι 27/11, καθώς νόσησε μετά από εμένα και πήρε θετικό τεστ στις 17/11 και τα παιδιά μέχρι 1/12. Είχαμε δεν είχαμε, γίναμε ειδικοί στον COVID-19. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η εγκυμοσύνη θα μου μείνει αξέχαστη! Το μωρό μας είναι ζωηρό, όπως πάντα, η κοιλιά έχει μεγαλώσει για τα καλά και η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του έχει αρχίσει…! Περιμένω να τελειώσει η καραντίνα της οικογένειας μας για να αρχίσουμε να οργανώνουμε σιγά σιγά τα πράγματά του… Είναι αλήθεια! Έρχεται..!»

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η δημοσιογράφος και blogger:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss