Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Ποδόσφαιρο: Η Ισπανία στον τελικό, κόντρα στη Βραζιλία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Ισπανία επιβεβαίωσε πολύ δύσκολα τα προγνωστικά κόντρα στην Ιαπωνία, τελικά νίκησε στην παράταση με 1-0 στο Saitama Stadium και προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου των ανδρών, όπου θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο κόντρα στη Βραζιλία, η οποία νωρίτερα σήμερα απέκλεισε στα πέναλτι το Μεξικό. 

Ο Μάρκο Ασένσιο της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτός, που μπήκε σαν αλλαγή, και λύτρωσε τους «φούριας ρόχας», καθώς με δικό του γκολ στο 115ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έστειλε την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του στον τελικό της 7ης Αυγούστου (14:30 ώρα Ελλάδας).

Οι Ισπανοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους μέσα στην καλά στημένη και οργανωμένη άμυνα της Ιαπωνίας. Το ματς στην κανονική του διάρκεια έληξε χωρίς γκολ και στην παράταση ο Ασένσιο έδωσε τη λύση και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και την πρόκριση.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιαπωνία: Κοσέι, Σακάι, Νακαγιάμα, Ιτακούρα, Γιοσίντο, Εντο, Κούμπο (90′ Μιγιόσι), Ντοάν (90′ Μαέντα), Χατάτε (95′ Γιόσι), Τανάκα (118′ Χασιόκα), Χαγιάσι (95′ Ουέντα).

Ισπανία: Σιμόν, Κουκουρέλα (105′ Μογιανκόλα), Τόρες, Θουμπιμέντι, Μερίνο (61′ Σολέρ), Μιρ, Ογιαρθάμπαλ, Γκαρσία, Πέδρι (84′ Ασένσιο), Χιλ (45′ Βαγιέχο), Ολμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Δραματικές στιγμές – Προβλήματα στην Εθνική Οδό – Ακούγονται εκρήξεις

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss