Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Live η «μάχη» του Στέφανου Τσιτσιπά εναντίον του Ούγκο Ουμπέρ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πλώρη για την κατάκτηση ενός μεταλλίου έχει βάλει ο Έλληνας αθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προκρίθηκε στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά – Κατέκτησε το πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπας με 6 – 2 στα games

Σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Γάλλο, Ούγκο Ουμπέρ με τον οποίο έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά στο παρελθόν κι είχε ηττηθεί 2-1 σετ σε 100άρι τουρνουά στο Παρίσι.

Παρακολουθήστε Live τη δεύτερη «μάχη» τους στο Court 2 ΕΔΩ

Η εξέλιξη του αγώνα

Πολύ δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι ο Στέφανος. Ο Γάλλος που είχε το σερβίς έκανε το 1 – 0 στο game, o Έλληνας αθλητής απάντησε και έκανε το 1 – 1 και μάλιστα έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του καταφέρνοντας το 2 – 1.

Στο τέταρτο game ο Στέφανος φάνηκε να δυσκολεύεται καθώς βρέθηκε να χάνει στο δικό του σερβίς 40 – 15, όμως έκανε επική ανατροπή και τελικά το πήρε και αυτό, κάνοντας το 3 – 1.

Η συνέχεια ήταν πιο εύκολη με τον Τσιτσιπά να κατακτά τα άλλα δύο games και να προηγείται του αντιπάλου του με 5 – 1.

Ο Ουμπέρ πήρε το 7ο game και μείωσε σε 5 – 2, η αντεπίθεση του Τσιτσιπά ήταν δυναμική και τελικά πήρε το πρώτο σετ με 6 – 2!

Ο μεικτός με την Σάκκαρη

Αυτός, πάντως, δεν θα είναι ο μοναδικός αγώνας που θα δώσει ο Τσιτσιπάς, καθώς λίγο αργότερα θα παίξει με στο μικτό «διπλό» μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 11:00, οι δύο εκπρόσωποι μας θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο από τον Καναδά, Γκάμπι Νταμπρόφσκι / Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χρονικό της προφυλάκισης – Τι είπε μόλις άκουσε την απόφαση

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss