Ολυμπιακός: Έκανε την αρχή ο Σεμέδο – Έρχονται τέσσερις ανανεώσεις (photos)

Ολυμπιακός: Νέες εξελίξεις στο… μέτωπο των ανανεώσεων θα δρομολογηθούν άμεσα στους «ερυθρόλευκους».

Κάτοικος… Πειραιά μέχρι το 2024 θα παραμείνει ο Ρούμπεν Σεμέδο. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Πορτογάλος αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και την Παρασκευή (23/10) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, το οποίο θα έχει ισχύ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι συζητήσεις με τον δυναμικό στόπερ ήταν μόνο η… αρχή για τους Νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τις συμφωνίες με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν από τα βασικά… όπλα του Πέδρο Μαρτίνς στην πορεία για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος γίνεται για τους Μαντί Καμαρά, Γιώργο Μασούρα, Ουσεϊνού Μπα και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Συγκεκριμένα, ως τυπικές υποθέσεις… παρουσιάζονται οι ανανεώσεις των δύο Αφρικανών. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων εβδομάδων να ολοκληρωθούν και τυπικά.

Όσον αφορά στις συζητήσεις με τους δύο εξτρέμ, αυτές θα γίνουν στην συνέχεια και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο νέα συμβόλαια θα είναι ένα δείγμα… επιβράβευσης για τα όσα έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss