Ολυμπιακός: Έτσι διακόπηκε το νικηφόρο σερί του από την Μπάγερν (video+photos)

Δείτε πως ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπάγερν στο Μόναχο για την Euroleague

Το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε στα τρία παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, από την οποία ηττήθηκαν για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με 74-68 και βρίσκονται πια στο 3-2 ενώ οι Γερμανοί είναι στο 4-1.

Ο Κώστας Παπανικολάου με 13 πόντους, ο Τσαρλς Τζένκινς με 12, ο Σακίλ ΜακΚίσικ με 11 και ο Σάσα Βεζένκοφ με επτά πόντους και πέντε ριμπάουντ, ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού που εκτελώντας με 21,4% από το τρίποντο (6/28), έμεινε χαμηλά στην επίθεση και δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Οι δύο ομάδες συμβάδισαν μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, χωρίς να μπορέσει κάποια να ξεφύγει με διαφορά μεγαλύτερη των εννιά πόντων, με την οποία προηγήθηκε η Μπάγερν στο 13′ (31-22). Ωστόσο, το 48-48 του 25′ όμως έγινε 61-53 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω με διψήφια διαφορά (68-57) στο 33′, πλησίασε στους τέσσερις (72-68) ένα λεπτό πριν το τέλος, όμως δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή αφού δεν βρήκε τα «μεγάλα» σουτ που έψαχνε.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss