Ολυμπιακός: Ατομικό πρόγραμμα Σλούκας-Ζαν Σαρλ

Ο Κώστας Σλούκας και ο Λιβιό Ζαν Σαρλ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ αρνητικά βγήκαν τα τεστ Covid-19

Με ατομικό πρόγραμμα για τον Κώστα Σλούκα και τον Λιβιό Ζαν Σαρλ ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 στην Euroleague, όπου οι «ερυθρόλευκοι θα αναμετρηθούν εντός έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο (14/10, 9μ.μ.) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (16/10, 9μ.μ.).

Οι δυο παίκτες των Πειραιωτών ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών ο μεν Σλούκας από ένα χτύπημα στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο δε Ζαν Σαρλ από μια θλάση που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ.

Υποβάλλονται σε εντατική θεραπεία και το ιατρικό επιτελείο θα κάνει ότι μπορεί για να είναι έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι με την Αρμάνι αρχικά και την Μακάμπι στην συνέχεια.

Από κει και πέρα, αρνητικά ήταν όλα τα τεστ για Covid-19 των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, Media Day για την αναμέτρηση με την Αρμάνι θα γίνει την Τρίτη (13/10) στις 12.00 στο ΣΕΦ. Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους δώσουν το «παρών» είναι η χρήση μάσκας τύπου FFP2.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss