Ολυμπιακός: Η απάντηση Μαρτίνς για Μπα (video)

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον τραυματισμό του Ουσεϊνού Μπα ενόψει Άρσεναλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εύκολο… απόγευμα κόντρα στην Λαμία, επικρατώντας 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική της Super League, ωστόσο, άπαντες περιμένουν τα νέα από τον τραυματισμό του Ουσεϊνού Μπα.

Ο Αφρικανός αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο μέρος, λόγω ενοχλήσεων στην μέση και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του ενόψει και του πρώτου ματς με την Άρσεναλ στους «16» του Europa League.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κατάσταση του νεαρού αμυντικού και εμφανίστηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας πως θα είναι στην διάθεσή του.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για:

Το παιχνίδι: «Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, βάλαμε νωρίς τα γκολ, αλλά στο δεύτερο μέρος το θέαμα δεν ήταν καλό. Το μυαλό των παικτών ήταν στην Άρσεναλ. Σε τέτοια παιχνίδια με άδεια γήπεδα, δεν βοηθάει η κατάσταση. Το κοινό θα μας βοηθούσε για να έχουμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο θα το χαρακτήριζα κρύο».

Τον Μπα: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς στην ίδια θέση, στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπα θα είναι έτοιμος πιστεύω για την Πέμπτη. Ελπίζω ότι δεν είναι σοβαρό. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Συμβαίνουν κάποια που σε ανησυχούν, αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά».

Την Άρσεναλ: «Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και πρέπει να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις. Δε βοηθούν οι άδειες εξέδρες. Αν είχε κόσμο εδώ, θα απαιτούσε καλύτερο θέαμα. Είμαστε καλά πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι της Πέμπτης. Όλη η ομάδα από άποψη φυσικής κατάστασης είναι καλά. Αυτό μας κάνει να νιώθει καλά».

Τα λόγια του Γρηγορίου: «Είμαι περήφανος να ακούω τόσο καλά λόγια από τους συναδέλφους μου. Έχω καλή σχέση με τους προπονητές. Αποδέχομαι τα καλά λόγια και ανταποδίδω γιατί ο κ. Γρηγορίου έχει κάνει μία πολύ καλή δουλειά στην Λαμία».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss