Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι της κλήρωσης των «16» του Europa League

Ολυμπιακός: Ώρα… κλήρωσης για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής (26/02) μαθαίνουν τον αντίπαλό τους.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική πρόκριση στους «16» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς έμειναν… όρθιοι στην Ολλανδία, παρά την ήττα τους 2-1 από την Αϊντχόφεν.

Το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην φάση των «16» του Europa League, κάτι που κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του, χάρις στο «χρυσό» γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 88ο λεπτό.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η προσοχή όλων στο «στρατόπεδο» των Νταμπλούχων Ελλάδας είναι στην κλήρωση, όπου θα γίνει γνωστός ο επόμενος αντίπαλος. Στην συγκεκριμένη διαδικασία δεν υπάρχουν… διαχωρισμοί στις ομάδες, βάσει της δυναμικότητας, καθώς όλοι μπορούν να κληρωθούν με όλους.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν σύλλογοι που θα ήταν καλό για τον Ολυμπιακό να μην τους βρει… μπροστά του, αλλά και ομάδες που δεν θα ήταν… αρνητικό να κληρωθεί μαζί τους. Για παράδειγμα στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άγιαξ και Ρόμα, ενώ στην δεύτερη θα μπορούσε να ήταν οι Ντινάμο Ζάγκρεμπ ή Σλάβια Πράγας.

Συγκεκριμένα στην κλήρωση των «16» μαζί με τον Ολυμπιακό μετέχουν οι: Άγιαξ, Άρσεναλ, Μόλντε, Γρανάδα, Ρέιντζερς, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βιγιαρεάλ, Μίλαν, Ρόμα, Γιουνγκ Μπόις, Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σλάβια Πράγας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η κλήρωση των «16» του Europa League είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 14:00 στα κεντρικά της UEFA στη Νυόν της Ελβετίας και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1HD, ενώ η γραπτή περιγραφή θα γίνει από το Live Chat του Onsports.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss