Ολυμπιακός: Μαθαίνει αντίπαλο στους «16» – Τότε είναι η κλήρωση (photos+video)

Ολυμπιακός: Το «παρών» στην κλήρωση των «16» του Europa League θα δώσουν οι Πειραιώτες.

Το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης παρά την ήττα 2-1 στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν, χάρις στο «χρυσό» γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» στους «16» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζοντας να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Πειραιώτες καταφέρνουν να βρίσκονται δύο σερί σεζόν σ’ αυτήν τη φάση της διοργάνωσης.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η προσοχή όλων στο «στρατόπεδο» των Νταμπλούχων Ελλάδας είναι στην κλήρωση, όπου θα γίνει γνωστός ο επόμενος αντίπαλος. Η κλήρωση θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (26/02) στις 14:00 στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Στην συγκεκριμένη διαδικασία δεν υπάρχουν… διαχωρισμοί στις ομάδες, βάσει της δυναμικότητας, καθώς όλοι μπορούν να κληρωθούν με όλους. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν σύλλογοι που θα ήταν καλό για τον Ολυμπιακό να μην τους βρει… μπροστά του, αλλά και ομάδες που δεν θα ήταν… αρνητικό να κληρωθεί μαζί τους.

Για παράδειγμα στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άγιαξ και Ρόμα, ενώ στην δεύτερη θα μπορούσε να ήταν οι Ντινάμο Ζάγκρεμπ ή Σλάβια Πράγας.

Συγκεκριμένα στην κλήρωση των «16» μαζί με τον Ολυμπιακό μετέχουν οι: Άγιαξ, Άρσεναλ, Μόλντε, Γρανάδα, Ρέιντζερς, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βιγιαρεάλ, Μίλαν, Ρόμα, Γιουνγκ Μπόις, Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σλάβια Πράγας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss