Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Οι σκέψεις Μαρτίνς για την πρεμιέρα

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ: Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει ήδη τα πλάνα του, για την πρεμιέρα του Champions League, απέναντι στη Μαρσέιγ.

Όλα κινούνται στον Ολυμπιακό γύρω από την πρεμιέρα του Champions League την Τετάρτη απέναντι στη Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επιστρέψει στην πιο συντηρητική και πετυχημένη για τα ευρωπαϊκά ματς συνταγή του 4-3-3.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε δύο ως τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που συνέτριψε με 4-0 τον Ατρόμητο.

Ο Μπουχαλάκης θα προστεθεί στο δίδυμο Εμβιλά και Καμαρά στο κέντρο των «ερυθρόλευκων», ενώ ο Ελ Αραμπί θα αντικαταστήσει τον Χασάν στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτές είναι οι δύο δεδομένες αλλαγές, ενώ ενδέχεται να γίνουν ακόμη δύο: ο Ραντζέλοβιτς διεκδικεί τη θέση στο ένα άκρο της επίθεσης από τον Μασούρα, ενώ εφόσον ο Βινάγκρε κριθεί έτοιμος μετά τον τραυματισμό του θα πάρει το αριστερό άκρο αντί του Χολέμπας. Όσο για τον Κώστα Φορτούνη, λογικά θα έρθει από τον πάγκο.

Έτσι, η πιθανότερη σύνθεση του Ολυμπιακού για το ματς της Τετάρτης αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Μπα, Σεμέδο, Ραφίνια, Χολέμπας ή Βινάγκρε, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς ή Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss