Ολυμπιακός: Με… ενισχύσεις για το διπλό

Άρης-Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες θέλουν να… πατήσουν κορυφή απόψε και αναμένεται να έχουν και ενισχύσεις για το σκοπό αυτό, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στον Ολυμπιακό έχουν αφήσει πίσω τους, την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και το μυαλό όλων βρίσκεται στο ντέρμπι κορυφής της Super League 1, κόντρα στον εντυπωσιακό φέτος Άρη.

Για την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε και δυο… επιστροφές, καθώς πλέον υπολογίζει ξανά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Χοσέ Χολέμπας, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Το πλάνο και η 11άδα

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας, θα την αποτελέσουν οι Ντρέγκερ, Σισέ, Σεμέντο και Χολέμπας.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στα δύο άκρα θα αγωνιστούν ο Φορτούνης και ο Μασούρας, με σέντερ φορ τον Ελ Αραμπί.

Εκτός μάχης έμειναν οι Χασάν, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα, ενώ ο Βινάγκρε έμεινε εκτός χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss