Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Χολέμπας, αγωνία για Ραφίνια και η έκπληξη Μαρτίνς (photos)

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Πορτογάλο τεχνικό των «ερυθρόλευκων» ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (25/11) με την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League. Ο τελευταίος «πονοκέφαλος» για τον Ίβηρα κόουτς είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όπως είναι γνωστό, οι Πειραιώτες πήγαν στο ντέρμπι του Σαββάτου (21/11) με τον Παναθηναϊκό με τον Ραφίνια να παίρνει μέρος στα αριστερά. Μία θέση που μόνο άγνωστη δεν είναι για τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Ωστόσο, η κακοδαιμονία του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε εκεί, μια και ο έμπειρος μπακ τραυματίστηκε κόντρα στους «πράσινους».

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, ένα σημείο που ο Ραφίνια έχει μία ευπάθεια και έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα κατά το παρελθόν στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, στην προπόνηση της Δευτέρας (23/11) ο Βραζιλιάνος διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις, κάτι που σημαίνει πως είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους «πολίτες», το απόγευμα της Τετάρτης (25/11).

Ο «πονοκέφαλος» για τον Πέδρο Μαρτίνς γίνεται ακόμα μεγαλύτερος από την στιγμή που ούτε ο Χοσέ Χολέμπας, ούτε ο Ρούμπεν Βινάγκρε έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Ο Έλληνας ομογενής μπακ δεν μπόρεσε ούτε την Δευτέρα (23/11) να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε νοκ άουτ, κάτι που ισχύει και με τον Πορτογάλο αμυντικό.

Αυτό αναγκάζει τον τεχνικό ηγέτη του Ολυμπιακού να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ραφίνια, ήτοι την προπόνηση της Τρίτης (24/11) με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Νταμπλούχων Ελλάδας. Σε περίπτωση που ξεπεράσει το πρόβλημα, τότε θα πάρει θέση στα αριστερά. Αν ωστόσο δεν τα καταφέρει τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν με μία μεγάλη έκπληξη στο αρχικό σχήμα.

Ο λόγος γίνεται για τον Θανάση Ανδρούτσο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μπαίνοντας αντί του Κώστα Φορτούνη στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να «κλειδώσει» το «τρίποντο» για τους Νταμπλούχους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός άσος αναμένεται να είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού σε περίπτωση που ο Ραφίνια δεν καταφέρει να βρεθεί στην αποστολή και να είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss