Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η… κατάρα του Φαλήρου (Photos&video)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σοβαρότατος τραυματισμός του Σαβιέρ στο ίδιο γήπεδο και πάνω-κάτω στο ίδιο χρονικό σημείο που την είχε «πάθει» ο Άλτμαν το 2018.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Αντόνιο Σαβιέρ, που σαφώς είναι το θέμα που επισκιάζει το ντέρμπι αιωνίων. Ο Πορτογάλος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ξεκινώντας ένα Γολγοθά μέχρι την αποθεραπεία του.

Ο Σαβιέρ μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Ανδρούτσο, πάτησε άτσαλα και έγινε το κακό… Όλα αυτά ακριβώς με τη συμπλήρωση των 89 λεπτών αγώνα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης δηλαδή και ο Ίβηρας αποχώρησε δακρυσμένος.

Αποδεικνύεται πως υπάρχει… κατάρα για το «τριφύλλι» στα ντέρμπι με τον αιώνιο και πιο συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων στο Φαληρικό γήπεδο. Βλέπετε πριν περίπου 3 χρόνια (Μάρτιος 2018) στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 την είχε «πάθει» ο Όμρι Άλτμαν.

Τότε ήταν στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ισραηλινό προσπαθώντας να διώξει την μπάλα να κάνει ένα άλμα με το πόδι σηκωμένο. Με το που πάτησε στο χορτάρι, έγινε η ζημιά. Και με το που έληξε η αναμέτρηση, αυτός ήταν πάνω στο φορείο αποχωρώντας απ’ το γήπεδο με πατερίτσες τελικά, για να πάει να κάνει εξετάσεις και να διαπιστωθεί ο σοβαρός τραυματισμός. Όπως ακριβώς έγινε με τον Σαβιέρ…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss