Ολυμπιακός: Τα χρήματα του Φαμπιάνο στην Ομόνοια, η (κυπριακή) αύξηση και η προτεραιότητα

Το SDNA ανοίγει τον οικονομικό…λογαριασμό του Βραζιλιάνου κίπερ στην κυπριακή ομάδα – Οι ετήσιες αποδοχές του, τα μπόνους, τα έξτρα χρήματα των «τριφυλλοφόρων» για την επέκταση του συμβολαίου του και η…λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Δεν υπάρχει μέρα τις τελευταίες ημέρες που να μην παίζει (δυνατά) το όνομα του Φαμπιάνο στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Κι όχι αδίκως, δεδομένου πως πίσω από τον καπνό που σηκώνεται για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας, υπάρχει και…φωτιά!

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στα γάντια του 33χρονου πανύψηλου (1,97μ. ύψος) τερματοφύλακα και φετινού MVP του κυπριακού πρωταθλήματος τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ζοσέ Σα, σε περίπτωση πώλησης του βασικού τους πορτιέρο σε κλαμπ του εξωτερικού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Παρεμπιπτόντως, ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να περάσει στο…παρασύνθημα για την απόκτηση του Φαμπιάνο, ακόμα κι αν δεν φύγει ο Σα με μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

Τόσο πολύ αρέσει (πρωτίστως) στον Πέδρο Μαρτίνς και στα άλλα πειραιώτικα παιδιά, ο «φύλακας – άγγελος» της εστίας της Ομόνοιας τα δύο τελευταία χρόνια.

Κι έτσι και πέσουν στο κενό οι προσπάθειες των πρωταθλητών Κύπρου να «δέσουν» στο ρόστερ με νέο τριετές συμβόλαιο τον Φαμπιάνο, τότε θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν (δελεαστικές) προτάσεις για την πώλησή του ένα χρόνο πριν από την λήξη του συμβολαίου του.

Τα «θέλω» της Ομόνοιας

και οι αποδοχές του Φαμπιάνο

Σε αυτή την περίπτωση τα «θέλω» της Ομόνοιας – όπως έγραψε το SDNA – θα ξεκινούν από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όσο για τον Φαμπιάνο;

Το συμβόλαιό του στους «τριφυλλοφόρους» του αποφέρει 200.000 ευρώ καθαρά ετησίως, συν τα υψηλά μπόνους (κατάκτηση πρωταθλήματος, είσοδος στους ομίλους Europa League) που τον ανέβασαν πάνω από τα 300 χιλιάρικα.

Οι…συγκρατημένες αυξήσεις της Ομόνοιας  

Σύμφωνα με την οικονομική πολιτική της διοίκησης της Ομόνοιας, οι αυξήσεις που προτείνονται στους παίκτες (μηδενός εξαιρουμένου) για την επέκταση των συμβολαίων τους δεν….ξεφεύγουν στα νούμερα και είναι πάντα μέσα σε προκαθορισμένα πλαίσια.

Κάτι που σημαίνει πως η Ομόνοια δεν προσφέρει καθαρά πάνω από 300 χιλιάρικα στον Φαμπιάνο για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Χρήματα που μπορεί να καλύψει για…πλάκα ο Ολυμπιακός και να προσφέρει ακόμα, ακόμα και τα διπλά για να φέρει τον Βραζιλιάνο κίπερ στον Πειραιά.

Προτεραιότητα τα γάντια του βασικού

Μια σημαντική λεπτομέρεια της υπόθεσης είναι πως ο Φαμπιάνο ΔΕΝ βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα το οικονομικό στις αποφάσεις που λαμβάνει για την καριέρα του.

Στην Πόρτο είχε ετήσιο συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ με τους «Δράκους» κι εν τούτοις έφυγε και υπέγραψε στην Ομόνοια για 200 χιλιάρικα, με την κυπριακή ομάδα εκτός από το «μνημονιακό» συμβόλαιο, να του προσφέρει (νον στοπ) χρόνο συμμετοχής και τα γάντια του βασικού κίπερ τα οποία…διψούσε να πάρει στα χέρια του.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss