Ολόγυμνος σε διαφήμιση ο Χιου Τζάκμαν

Πρόσφατα, η σύζυγος του Χιου Τζάκμαν σχολίασε τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια πως ο διάσημος ηθοποιός είναι gay.

«Αυτός [ο Τζάκμαν] είναι gay εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κι εγώ ήμουν gay όταν έπαιξα στο ‘‘Shame’’ [την ταινία του 1988]. Ήμουν gay. Σοκαρίστηκαν όταν παντρεύτηκα.

Είναι όλο ένα λάθος. Είναι σαν να λέει κάποιος στον Έλτον Τζον ότι είναι straight. Είμαι σίγουρη πως θα θύμωνε! Δεν είναι straight», είπε μεταξύ άλλων σε εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης η Deborra-Lee.

Τώρα, η οικογένεια Τζάκμαν και συγκεκριμένα ο Χιου είναι και πάλι στο επίκεντρο, αλλά για διαφορετικό λόγο. Και συγκεκριμένα, για έναν λόγο που θα κάνει τις απανταχού θαυμάστριές του να ενθουσιαστούν…

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνος σε νέα διαφήμιση. Για την ακρίβεια, φοράει μόνο τα παπούτσια τα οποία βρίσκει ιδιαίτερα αναπαυτικά.

Ο Χιου Τζάκμαν ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter το βίντεο της διαφήμισης, όπου σε αυτό τον βλέπουμε να κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα ενός γραφείου και να φοράει μόνο τα παπούτσια του. Τίποτε άλλο.

«Τι να πω; Αυτές οι μπότες είναι άνετες», έγραψε ο Αυστραλός ηθοποιός στο tweet που συνόδευσε το βίντεο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss