Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Ζακ Κωστόπουλος δολοφονήθηκε»

«Ο Ζακ δολοφονήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς δικαιοσύνη», αναφέρει η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που καλεί σε κινητοποίηση και πορεία ενόψει της έκδοση της δικαστικής απόφασης.
Σε νέα ανακοίνωση, η ομάδα αναφέρεται στην επαναλαμβανόμενη ηθική δολοφονία του/της Ζακ Κωστόπουλου/Zackie Oh!, ζητώντας μεταξύ άλλων «παραδειγματική τιμωρία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΛΑΔΑ
Ζακ Κωστόπουλος: «Ο θάνατός του δεν θα επερχόταν αν δεν είχε πληγεί επανειλημμένα και με σφοδρότητα», είπε ο εισαγγελέας
13.04.22

«Ο Ζακ δολοφονήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς δικαιοσύνη, παρακάμπτοντας κάθε έννοια κράτους Δικαίου από “νοικοκυραίους” που “προστάτευαν την περιουσία τους” στο κέντρο της Αθήνας. […]  Δολοφονήθηκε μπροστά στα αδιάφορα μάτια ενός πλήθους κόσμου που δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει την αποτρόπαια αυτή πράξη», αναφέρει.
Στη συνέχεια κάνει λόγο για «καθημερινή επανάληψη της δολοφονίας του από ΜΜΕ που προσπάθησαν να σπιλώσουν τη μνήμη του», προσθέτοντας πως «είναι χρέος όλων μας να απαιτήσουμε την τιμωρία των δραστών αλλά και να αγωνιστούμε ώστε να εκλείψουν οριστικά και αμετάκλητα ο σεξισμός, η ΛΟΑΤΚΙφοβία, η μισαλλοδοξία και κάθε είδους διακρίσεις». 
Τέλος, ενόψει της έκδοσης απόφασης του δικαστηρίου, καλεί την Τρίτη το πρωί στις 9:00 σε μαζική κινητοποίηση έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην οδό Δέγλερη και το απόγευμα στις 7:30 στην πορεία από το Μοναστηράκι μέχρι το σημείο της δολοφονίας στην οδό Γλάδστωνος.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Με την ελπίδα της δικαίωσης για την οικογένεια Κωστόπουλου περιμένουμε αυτή την εβδομάδα να καταλήξει το δικαστήριο στην τελική του απόφαση. Η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ήταν όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό της οικογένειας στον δικαστικό της αγώνα για να καταδικαστούν οι υπαίτιοι της δολοφονίας του/της Ζακ Κωστόπουλου/Zackie Oh!.
Ζητάμε παραδειγματική τιμωρία
Στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ζακ έχασε τη ζωή του στην οδό Γλάδστωνος. Τουλάχιστον τρεισήμισι χρόνια μετά ελπίζουμε να να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτοί που προκάλεσαν τον θάνατό του να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Ο Ζακ δολοφονήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς δικαιοσύνη, παρακάμπτοντας κάθε έννοια κράτους Δικαίου από «νοικοκυρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss