Ορκωμοσία Biden: Τι φόρεσαν όλες οι λαμπερές κυρίες που παρευρέθηκαν στην τελετή;

Τα παλτό, όπως ήταν φυσικό, έκλεψαν την παράσταση σε μία διοργάνωση που εκτυλίχθηκε σε εξωτερικούς χώρους.

H χθεσινή ήταν μία μεγάλη μέρα για την Αμερική, μία μέρα που σηματοδοτούσε την αλλαγή στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας και γι’ αυτό η ορκωμοσία του Joe Biden, του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ, δεν θα μπορούσε παρά να απασχολήσει ολόκληρο τον πλανήτη. Με όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Ουάσιγκτον παρακολουθήσαμε χθες από τις έξι το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) μέχρι και αργά το βράδυ όλα τα στάδια της τελετή παραλαβής του Λευκού Οίκου. Από την ορκωμοσία του Προέδρου και της Αντιπροέδρου, Kamala Harris, μέχρι τις ζωντανές ερμηνείες των Lady Gaga, Jennifer Lopez, Demi Lovato, Katy Perry και πολλά άλλων αλλά και το κοκτέιλ πάρτι μέσα στον Λευκό Οίκο και την εντυπωσιακή τελετή με τα πυροτεχνήματα που ολοκλήρωσε με τον πιο λαμπερό τρόπο αυτήν τη μεγάλη βραδιά.

Οι δύο πιο «σημαντικές κυρίες» της Αμερικής αυτήν τη στιγμή, η Πρώτη Κυρία, Jill Biden και η Αντιπρόεδρος, Κamala Harris, άλλαξαν look για το δεύτερο μέρος της τελετής, επιλέγοντας δύο πιο βραδινά cocktail σύνολα. Θα τα δεις όλα αναλυτικά στην παρακάτω gallery μαζί με τους σχεδιαστές που επέλεξαν όλες οι κομψές παρουσίες που με τη δική τους συμβολή η κάθε μία έκαναν αυτήν τη μέρα μοναδική.

H Kamala Harris χθες, με τις ενδυματολογικές της επιλογές, έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της σε πιο μικρά, ανεξάρτητα fashion labels αφροαμερικανών σχεδιαστών, όπως του Sergio Hudson, που εδρεύει στο Λος Άντζελες. Η Harris φόρεσε για τη δεύτερη εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο ένα δικό του μαύρο κοκτέιλ φόρεμα με πούλιες και μακρύ σμόκιν-παλτό από πάνω, φτιαγμένο από κασμίρ, μαλλί και επενδεδυμένο με μεταξωτό σατέν. Ολοκλήρωσε το look της με σκουλαρίκια με εξάγωνα διαμάντια και ένα δαχτυλίδι από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων, με έδρα επίσης το Λος Άντζελες, Irene Neuwirth.

«Ως πατέρας κόρων, αφροαμερικάνων κορών, το ότι επέλεξε να φορέσει ρούχα μου η Kamala Harris σημαίνει περισσότερα για μένα από οποιοδήποτε έργο που έχω κάνει ποτέ άλλοτε», δήλωσε ο σχεδιαστής, ο οποίος έντυσε και τη Michelle Obama με ένα εκπληκτικό, μοβ κοστούμι στην απόχρωση του magenta. «Για να είναι μέρος αυτού του ιστορικού γεγονότος, της ορκωμοσίας του Joe Biden, αλλάζει το πώς θα αντιμετωπίζονται οι κόρες μου στο μέλλον. Όντας μέρος αυτού, νιώθω τόσο περήφανος», είπε συγκινημένος ο Hudson στο WWD. Πάμε να δούμε αναλυτικά όλα τα looks της χθεσινής βραδιάς…
Δες επίσης: Το στυλ της Kamala Harris οδηγεί σε μία νέα γενιά δυναμικής ένδυσης

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss