Ορκωμοσία Biden: 12+1 βερνίκια νυχιών στα χρώματα των outfits που επέλεξαν οι Πρώτες Κυρίες

Για να κάνεις τα πιο κομψά μοβ, εκρού, σιέλ και μπορντό μανικιούρ του χειμώνα!

Το πρώτο θέμα σε κάθε συζήτηση, σε κάθε σπίτι και σε όλα τα media την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ένα: η ορκωμοσία του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden. Το πολυαναμενόμενο γεγονός πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντονης συγκίνησης και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ -όπως συνηθίζεται- όλα τα βλέμματα έπεσαν στις εμφανίσεις των Πρώτων Κυριών.

Εντάξει! Και στο comfy outfit του γερουσιαστή, Bernie Sanders, ο οποίος- αντί για κοστούμι- επέλεξε την άνεση του χοντρού μπουφάν του και ενός ζευγαριού πλεκτών γαντιών.

Στο θέμα μας τώρα… Οι Πρώτες Κυρίες, δηλαδή η Jill Biden, η Kamala Harris και η Michelle Obama έκλεψαν την παράσταση- η κάθε μία με το στυλ και την κομψή εμφάνισή της- και έλαβαν τα πιο κολακευτικά σχόλια. Η αλήθεια είναι πως τα μονόχρωμα σύνολά τους ήταν ultra chic και ό,τι έπρεπε για την περίσταση.

Άσε που μας έδωσαν έμπνευση! Μη βιάζεσαι. Δεν εννοούμε στυλιστική έμπνευση, αλλά beauty έμπνευση. Για την ακρίβεια, σκεφτήκαμε πως αυτά τα χρώματα μπορούμε να τα επιλέγουμε και στα μανικιούρ μας αυτόν τον χειμώνα. Για σκέψου… Δεν είναι πολύ elegant να έχεις νύχια σε μοβ, εκρού, μπορντό ή σιέλ απόχρωση; Ναι, είναι. Και για αυτό αποφασίσαμε σήμερα να σε βοηθήσουμε να βρεις τα σωστά βερνίκια, ώστε να κάνεις τα πιο ωραία nail art του χειμώνα. Κάναμε την έρευνά μας, λοιπόν, και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 13 βερνίκια νυχιών ακριβώς στα ίδια χρώματα με τα outfits των Πρώτων Κυριών. Ανακάλυψέ τα και… καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: Τελικά τα αρώματα έχουν ημερομηνία λήξης;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss