Ούτε μήνα δεν διήρκεσε η ζωή της streaming υπηρεσίας CNΝ+

H υπηρεσία streaming του δημοφιλούς καναλιού άντεξε ελάχιστες εβδομάδες.

Ο «πόλεμος» των υπηρεσιών streaming μετράει άλλη μια απώλεια, αυτή τη φορά με το CNN+ να «κατεβάζει ρολά». Όπως αναφέρεται, η υπηρεσία σταμάτησε να λειτουργεί στις 28 Απριλίου ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να λήξει η παροχή υπηρεσιών στις 30 Απριλίου. Συνδρομητές στην υπηρεσία έχουν ήδη λάβει τα σχετικά e-mails, όπου αναφέρεται η ημερομηνία λήξης παροχής υπηρεσιών.
Όλο αυτό σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας, η οποία διατέθηκε στο κοινό στις 29 Μαρτίου. Όμως, έκτοτε αναφέρεται πως κέντριζε το ενδιαφέρον μόλις 10,000 χρηστών ημερησίως, νούμερα που οδήγησαν το CNN να δώσει ένα πρόωρο τέλος στην υπηρεσία.
Ένας από τους λόγους που η υπηρεσία τερματίζεται νωρίτερα ίσως είναι ο κύκλος ανανέωσης συνδρομής, αφού αν κάποιος είχε ξεκινήσει τη συνδρομή του από τις 29 Μαρτίου τότε στις 29 Απριλίου θα γινόταν ανανέωση, οπότε τα πράγματα θα περιπλέκονταν όταν την επόμενη ημέρα η υπηρεσία θα σταματούσε να λειτουργεί.
Στην αναφορά, ως υπεύθυνος για την οδηγία φαίνεται να είναι ο νέος πρόεδρος του CNN, Chris Licht. Ο αντίκτυπος της κίνησης όσον αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι άγνωστος, όμως υπολογίζεται πως αρκετές δεκάδες εργαζομένων θα μείνουν χωρίς δουλειά ή θα αξιοποιηθούν σε άλλα πόστα εντός της εταιρείας.
Το CNN έχει επενδύσει αρκετά εκατομμύρια στην υπηρεσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss