Ο Άρης στον Ταύρο ζητά την προσοχή σου

Ο Άρης είναι γνωστό πως δεν χαρακτηρίζεται από καλούς τρόπους, μα ποιος τους έχασε από την γενιά του για να τους βρει αυτός; Ζητά όμως το καλύτερο για σένα και συνήθως το θέλει εδώ και τώρα, χωρίς περιστροφές και καθυστερήσεις κι αν σου φαίνεται κάπως αψύς, είναι γιατί ξέρει ότι -κάτω από πίεση- πετυχαίνεις περισσότερα.

Σου ζητά, λοιπόν, να δράσεις άμεσα, παραμερίζοντας δισταγμούς και φόβους. Να κατακτήσεις στόχους που παγιδεύτηκαν από αναστολές «μη» και «πρέπει», να βιώσεις την αλήθεια σου. Να πεις επιτέλους «ο κύβος ερρίφθη», εννοώντας την απαλλαγή σου από όλα εκείνα που σκοτεινιάζουν την ύπαρξή σου.

Θα αναλάβεις, λοιπόν, πρωτοβουλίες ή θα περιμένεις να τις πάρουν οι άλλοι για σένα; Θα αγωνιστείς για να πάρεις την τύχη σου στα χέρια σου ή θα υποκύψεις αμαχητί στο «μοιραίο», που γίνεται μοιραίο ακριβώς επειδή δεν κάνεις τίποτε για να το αποτρέψεις;

Ο Άρης είναι μαζί θάρρος και φόβος, εσύ είσαι που θα διαλέξεις τον δρόμο σου και με τον Ουρανό και τον Δία συνοδοιπόρους, μπορείς να πετύχεις ακόμη και το «αδύνατο», δίνοντας σάρκα και οστά στην δύναμη της ανατροπής που θεριεύει μέσα σου. Εκείνη την σπίθα που δεν υπολογίζει θεριά και δυνάστες, όταν διακυβεύεται η ελευθερία σου.

Εξ άλλου, όλοι οι πρωτοπόροι σε αυτόν τον πλανήτη ξεκίνησαν σαν αιρετικοί και γι’ αυτό τους θυμάσαι. Άφησε λοιπόν και το δικό σου αποτύπωμα στον ρου της Ιστορίας, αν σου… βαστάει!

Κι όχι, δεν χρειάζεται να γίνεις βάρβαρος, ούτε να ξεσπάσεις τα απωθημένα σου. Αυτά άφησε τα για εκείνους που είναι δεμένοι με την άγνοια και συνάμα τον φανατισμό. Ναι, θα τους βρεις κι αυτούς μπροστά σου. Θα συναντήσεις πολλούς που ζητούν «το δίκιο τους» με τέτοιο τρόπο, που τελικά το χάνουν. Θα βρεις και κάποιους «επαναστάτες», που προσβάλλουν τις ανθρώπινες αξίες, μα εσένα δεν σου πρέπουν τέτοιες συμπεριφορές.

Αλλά, πάλι, αν πέσεις επάνω σε αγενείς και άξεστους, μην βιαστείς να τους καταδικάσεις. Είναι η απόρριψη -ίσως κι η απελπισία- που τους κάνει τόσο οργισμένους κι αν ποντάρεις στο φιλότιμό τους, θα τους δεις να μεταμορφώνονται από αγρίμια σε πρόθυμους υπηρέτες σου.

 Διάβασε επίσης: Άρης στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/12 έως 20/01: Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss