Ο… Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος στη Ναμίμπια

Ένας πολιτικός με το όνομα… Αδόλφος Χίτλερ κέρδισε μία θέση στις εκλογές της Ναμίμπια αλλά… δεν έχει σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία!

Ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα εξελέγη με ποσοστό 85% στην πρώην γερμανική αποικία.

Μάλιστα, αφού κέρδισε την έδρα στο κυβερνών κόμμα SWAPO, το οποίο βρίσκεται στην εξουσία από την ανεξαρτησία από το απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής το 1990, ο πολιτικός ξεκαθάρισε, μιλώντας στη Bild, ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία.

«Ο πατέρας μου μού έδωσε το όνομα αυτού του άνδρα. Μάλλον δεν είχε καταλάβει τι πρέσβευε ο Αδόλφος Χίτλερ» ανέφερε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε ότι ως παιδί το θεωρούσε «ένα φυσιολογικό όνομα».

Ωστόσο, όταν έφτασε στην εφηβεία κατάλαβε ότι αυτός ο άνδρας ήθελε να κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο.

Συνήθως τον φωνάζουν Αδόλφο. Ο ίδιος προτιμά να συστήνεται ως Αδόλφος Ουνόνα, ενώ τονίζει ότι μάλλον είναι αργά για να αλλάξει επισήμως το όνομά του, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Daily Mail.

«Το γεγονός ότι έχω αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι θέλω να κατακτήσω Οσάνα (σ.σ. η περιοχή όπου εξελέγη)» αναφέρει ο ίδιος.

Ο Ουνόνα συγκέντρωσε 1.196 ψήφους στις πρόσφατες εκλογές έναντι 213 του αντιπάλου του, εξασφαλίζοντας έτσι μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss