Ο αισθητήρας κάμερας 200MP της Samsung, πρωταγωνιστεί σε ένα νέο βίντε

Το ISOCELL HP1 είναι ένας αισθητήρας εικόνας 200MP που θα κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα στο Motorola Edge 30 Ultra

Πριν από περίπου μια εβδομάδα η Samsung κυκλοφόρησε ένα βίντεο που αποκαλύπτει τι μπορεί να κάνει το ISOCELL HP1. Το κλιπ των 83 δευτερολέπτων έχει προβληθεί 3,2 εκατομμύρια φορές. Παρεμπιπτόντως, η Samsung θέλει να γνωρίζετε ότι “Η εικονιζόμενη φορητή συσκευή και η διεπαφή χρήστη είναι πλασματικές δημιουργίες. Δεν προβλέπεται προσομοίωση πραγματικών προϊόντων.” Με άλλα λόγια, τα τηλέφωνα και το λειτουργικό σύστημα που βλέπετε στο βίντεο δεν είναι πραγματικά και δεν αντιπροσωπεύουν καμία συσκευή ή λογισμικό Samsung τρέχουσα ή επερχόμενη.
Σύμφωνα με τη Samsung, η σύνοψη της ιστορίας πίσω από το βίντεο είναι ότι “οι μηχανικοί αισθητήρων εικόνας της Samsung Electronics αποδέχθηκαν μια μεγάλη πρόκληση. Προσπαθούν να εκτυπώσουν μια φωτογραφία που τραβήχτηκε με τον αισθητήρα εικόνας κινητού ISOCELL 200 megapixel (MP) στο ένας τεράστιος καμβάς με διαστάσεις 28 μέτρα πλάτος επί 22 μέτρα ύψος (η φωτογραφία τραβήχτηκε με τη βοήθεια ενός πίνακα δοκιμών) Αυτό είναι μιάμιση φορά το μέγεθος ενός επίσημου γηπέδου του ΝΒΑ.

[embedded content]
Στην καρδιά της πόλης, ο καμβάς ξεδιπλώνεται και δείχνει τη συναρπαστική εικόνα της γάτας με το εμβληματικό λογότυπο της Samsung στην επάνω δεξιά γωνία και στο κάτω μέρος μπορείτε να δείτε τις λέξεις “Captured by ISOCELL”. Πώς ακριβώς προέκυψε λοιπόν αυτή η πρόκληση; Ο Minhyuk Lee, μηχανικός από την ομάδα λύσεων αισθητήρων στο System LSI Business της Samsung, εξήγησε: «Πάντα αναρωτιόμουν πόσο μεγάλο θα μπορούσες να το κάνεις όταν πρόκειται να εκτυπώσεις μια εικόνα 200MP».

Ο Lee συνέχισε προσθέτοντας ότι «όσο συναρπαστική κι αν ήταν, η πρόκληση ήταν απαιτητική, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που επιδεικνύαμε την ποιότητα ενός αισθητήρα εικόνας που δεν έχει ακόμη υιοθετηθεί στα smartphones». Η ομάδα σημειώνει, “Η επιλογή μιας γάτας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss