Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει ταινία και αναζητείται ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι ο υπ’ αριθμόν ένα παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο, όντας δυο συνεχόμενες φορές MVP στο ΝΒΑ και θέλει να οδηγήσει τους Μilwaukee Bucks στην κορυφή του.

Η καριέρα του είναι σαν όνειρο, μιας και από τα γήπεδα της Α2 και τον Φιλαθλητικό μέσα σε μια χρονιά πήγε στο NBA με τρομερές προοπτικές και 6 χρόνια μετά έγινε MVP και πέρσι έφτασε μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει ταινία για την Disney που ετοιμάζει εδώ και καιρό ένα project για τον Έλληνα σουπερσταρ, με την streaming υπηρεσία Disney+ να δίνει στην παραγωγή τον τίτλο “Greek Freak”. Πλέον αναζητείται ο ηθοποιός που θα μπορούσε να τον υποδυθεί και εκεί έχουν ρίξει το βάρος, ώστε να υπάρξουν χαρακτηριστικά και όχι μόνο του Έλληνα σουπερ σταρ.

Η ταινία θα ασχοληθεί με τα παιδικά χρόνια του MVP της περσινής περιόδου, με διάσημα και εγνωσμένης αξίας στελέχη του κορυφαίου επιπέδου του παγκόσμιου κινηματογράφου να εμπλέκονται στη διαδικασία.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss