Ο Γιάννης Σίσκος μάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά για το χθεσινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει ακάθεκτη να μας καλησπερίζει κάθε μεσημέρι στη 13.00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή της «Pop Up». Εξακολουθεί, όμως, να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μας για τα beauty looks της.

Η παρουσιάστρια έχει στο πλευρό της τον make up artist & hairstylist, Γιάννη Σίσκο, ο οποίος επιμελείται καθημερινά την εικόνα της και καταφέρνει κάθε φορά να μας εντυπωσιάζει. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τη χθεσινή εμφάνισή της.

Η Ηλιάνα εμφανίστηκε χθες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με έναν υπέροχο κότσο και ένα πολύ απλό, αλλά κομψό μακιγιάζ. Δε χάσαμε χρόνο, λοιπόν. Θέλαμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες και έτσι τηλεφωνήσαμε στον αγαπημένο Γιάννη Σίσκο, ο οποίος μας είπε τα πάντα και για το μακιγιάζ και για τα μαλλιά της παρουσιάστριας.

«Στα μάτια βάλαμε γκρι σκιά και κάναμε ελαφρό smoky eyes πάνω και κάτω. Πάνω από αυτήν τη σκιά βάλαμε μία άλλη σε μεταλλικό γκρι με shimmer, για περισσότερη λάμψη. Μάσκαρα βάλαμε και στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Τονίσαμε λίγο και τα φρύδια. Για την ακρίβεια, η Ηλιάνα έχει πλούσια φρύδια, οπότε αφού τα χτενίσω, γεμίζω τα κενά με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι, το οποίο είναι κόντρα στα χρώματά της. Είναι μολύβι για ξανθές. Στη χθεσινή εμφάνισή της βάλαμε ρουζ και λίγο πιο πάνω από το ρουζ τής έβαλα μια shimmer κρέμα. Το κραγιόν της ήταν σε ένα salmon-beige χρώμα».

Ο Γιάννης (θα τον βρεις στο Instagram ως @yannissiskos) μάς είπε, όμως, τα πάντα και για το φανταστικό χτένισμα της Ηλιάνας. Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχουμε συνηθίσει με κότσους και τη βλέπουμε πιο συχνά με μαλλιά ελεύθερα ή με αλογοουρές, οπότε δεν αντέξαμε και… ρωτήσαμε. «Έκανα αυτό το bun, γιατί πολύ απλά βαρέθηκα να κάνω ponytails», είπε ο Γιάννης με χιούμορ.

«Επειδή το φόρεμα ήταν ζιβάγκο, έπρεπε οπωσδήποτε να απομακρύνουμε τα μαλλιά από τον λαιμό της. Οπότε, κάναμε αυτόν τον κότσο. Δε χρειάστηκε ίσιωμα. Ο συγκεκριμένος κότσος έχει επιτυχία όταν τα μαλλιά δεν είναι φρεσκολουσμένα, δηλαδή έχουν περάσει μια-δυο μέρες από το τελευταίο λούσιμο. Έτσι, τα μαλλιά δε γλιστρούν από τα λαστιχάκια και έχουν την τέλεια υφή. Και το δικό μου tip σε όλα τα κορίτσια είναι να κάνουν τα μαλλιά τους κότσο μια μέρα πριν το λούσιμο για απόλυτη επιτυχία. Και, φυσικά, να μη λούζονται κάθε μέρα. Δεν κάνει καλό στα μαλλιά», μας είπε ο υπέροχος Γιάννης Σίσκος.

Διάβασε ακόμα: Ξέρουμε ποιο είναι το κραγιόν που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη και μας εντυπωσίασε

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss