Ο Γιώργος Καράβας δημιουργεί την πιο μοντέρνα, capsule συλλογή ρούχων

Ο αγαπημένος coach του GNTM φτιάχνει ρούχα με άνεση και στυλ, όπως ακριβώς θα φορούσε και ο ίδιος.

Στο Greeces Next Top Model έχει γίνει ο αγαπημένος μας coach, όμως, η καριέρα του Γιώργου Καράβα στον χώρο της μόδας ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν. Το μοντέλο που σήμερα διατηρεί και μία επιχείρηση -κέντρο μανικιού-πεντικιούρ με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού- έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ενώ έχει αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο σε διάσημα brands της Αμερικής και της Πολωνίας.

Τώρα, όπως ανακοίνωσε και με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, έρχεται για λίγο στην καρέκλα του δημιουργού και μαζί με την Ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης Dante εμπνέονται μία συλλογή με την υπογραφή του.

«Dante by Yiorgos Karavas

Κάτι νέο γεννήθηκε! Κάτι όμορφο και αληθινό! Ένα όνειρο πολλών ετών πήρε σάρκα και οστά με τη βοήθεια του @dante_men!

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τη νέα μου συλλογή ρούχων Dante by Yiorgos Karavas, εμπνευσμένα από την προσωπικότητα και το στυλ μου!

Live like a #danter!»

 
«Με το να έχει η @dante_men ως πηγή έμπνευσης τόσο την προσωπικότητα όσο και το στυλ του ξακουστού μοντέλου @yiorgoskaravas_official, δημιούργησαν μαζί την πρώτη τους συλλογή»

Στη συλλογή θα βρεις παλτό, πλισέ παντελόνια, πουλόβερ, πουκάμισα και κασκόλ, με έναν αέρα σαφώς πιο boho και την έμφαση να βρίσκεται στα βαμβακερά και στα μάλλινα υφάσματα.

Δες επίσης: Σαν σήμερα 73 χρόνια πριν εμφανίστηκε το νυφικό που άφησε ιστορία

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss