Ο Γιώργος Καράβας ambassador της ανδρικής συλλογής της MIGATO! | Sportdog Team

Η MIGATO ξεκινά τη συνεργασία της με τoν διεθνούς φήμης Έλληνα top model Γιώργο Καράβα, ο οποίος θα είναι ο brand ambassador της ανδρικής συλλογής της MIGATO, ξεκινώντας από τη σεζόν Spring/Summer 2021.

Ο Γιώργος Καράβας δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με ένα καταξιωμένο ελληνικό brand με σχεδόν 40 χρόνια παρουσία στο χώρο της υπόδησης, όπως είναι η MIGATO.  Ξεκινώντας τη συνεργασία μας, διαπίστωσα με ενθουσιασμό ότι η MIGATO διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα ανδρικών υποδημάτων, με άριστη ποιότητα και σχέδια που καλύπτουν πλήρως όλες τις στυλιστικές ανάγκες του σύγχρονου άνδρα.»

Η συνεργασία της MIGATO με το Γιώργο Καράβα έρχεται σε μια χρονιά με έμφαση στην ανανέωση και την εξωστρέφεια σε όλα τα επίπεδα.

Η Αμαλία Γάτου, Creative Director της MIGATO, δήλωσε: «Χτίζουμε με σταθερότητα και συνέπεια την ανδρική συλλογή μας αρκετά χρόνια. Πρόκειται για μια πλήρη συλλογή, κυρίως με δερμάτινα σχέδια για όλες τις περιστάσεις και φέτος προχωρούμε σε δυναμική προώθησή της! Είμαστε βέβαιοι πως ο Γιώργος είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να την επικοινωνήσουμε στο κοινό. Αποτελεί πρότυπο σύγχρονου άνδρα, με αυτοπεποίθηση, ήθος και επαγγελματισμό, που σε συνδυασμό με τον ευχάριστο χαρακτήρα του και την θετική του αύρα, κερδίζει τις καρδιές όλων από την πρώτη στιγμή. Όλοι μας στην MIGATO είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία, και ανυπομονούμε να την αγκαλιάσει το ίδιο θερμά και το κοινό!»

Ο Γιώργος Καράβας έχει χτίσει μια εντυπωσιακή καριέρα στο εξωτερικό, με φωτογραφίσεις σε διεθνή περιοδικά όπως το L’ Uomo Vogue, Status, Esquire,  L’OFFICIEL HOMME, έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις και σε παγκόσμιες καμπάνιες μεγάλων brands μόδας, ενώ αποτέλεσε και το βασικό πρόσωπο για την παγκόσμια καμπάνια του οίκου HERMES.

Υπήρξε coach των διαγωνιζόμενων μοντέλων στην 3η season του Greece’s Next Top Model, μέσα από το οποίο συνέχισε να κερδίζει την αγάπη του κοινού και τον σεβασμό των συναδέλφων του με το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Ακολουθήστε τον SPORTDOG στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss