Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nvidia λέει ότι η ζήτηση της RTX 3000 «θα ξεπεράσει όλη την προσφορά μας» μέχρι το τέλος του έτους

Μην ελπίζετε ότι την RTX 3080 – ή την επερχόμενη RTX 3070 – είναι εύκολο να το αγοράσετε κάποια στιγμή σύντομα. Σε μια συνομιλία με αναλυτές και δημοσιογράφους χτες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nvidia, Jensen Huang, δήλωσε “πιστεύω ότι η ζήτηση θα ξεπεράσει όλη την προσφορά μέχρι το τέλος του έτους.”. Πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιμένετε αν θέλετε μία από τις κάρτες γραφικών της Nvidia.

Την περασμένη εβδομάδα, η Nvidia καθυστέρησε την κυκλοφορία της RTX 3070 για δύο εβδομάδες, έως τις 29 Οκτωβρίου, για να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την προσφορά. Αλλά αυτό φαίνεται απίθανο να είναι αρκετό για να αντισταθμίσει τη ζήτηση για την πιο προσιτή κάρτα RTX. Ο Jensen Huang δεν φαίνεται να το σκέφτεται.

“Θυμηθείτε, μπαίνουμε επίσης στο double-whammy: Το double-whammy είναι η περίοδος των διακοπών”, είπε στην ανακοίνωση, όπως ανέφερε το Tom’s Hardware. “Ακόμα και πριν από την περίοδο των διακοπών τα πήγαμε απίστευτα καλά, και στη συνέχεια προσθέτετε πάνω σε αυτό, τον παράγοντα Ampere και, στη συνέχεια, προσθέτετε τον παράγοντα διακοπών Ampere και θα έχουμε μια πολύ μεγάλη σεζόν Q4.”

Ο Jensen Huang ισχυρίζεται ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα με την προσφορά της Nvidia, αλλά είναι μάλλον «ζήτημα ζήτησης» – σημαίνει ότι η ζήτηση ήταν απλώς πέρα ​​από τις προσδοκίες τους. “Και περιμέναμε πολύ”, είπε.

Σε ένα έτος όπου το COVID επηρέασε σημαντικά την κατασκευή προϊόντων και τις αποστολές, ωστόσο, είναι δύσκολο να μην αμφισβητούμε τους ισχυρισμούς ότι οι γραμμές τροφοδοσίας της Nvidia λειτουργούν σε κανονικούς ρυθμούς. Αλλά τα bots και οι μεταπωλητές σίγουρα δεν έχουν βοηθήσει την κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι με την κυκλοφορία της RTX 3070, οι αλλαγές στο κατάστημα Nvidia και η χειροκίνητη επίβλεψή του θα βοηθήσουν στην αποτροπή παραγγελιών από bots και θα δώσει στους πελάτες και στους gamers μια ευκαιρία για να αγοράσουν μια κάρτα χωρίς να πρέπει να το κάνουν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss