Ο θερινός κινηματογράφος Paradiso επιστρέφει στην αυλή του Λούβρου

Το Paradiso Festival επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι για λίγες μέρες αφιερωμένο στον κινηματογράφο, τη μουσική και το street food.

Μετά το Nave of the Grand Palais το 2013 και το 2015, η εκδήλωση έρχεται τώρα, όπως το 2019, στο Cour Carrée του Λούβρου για να προσφέρει μερικές υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές κάτω από τα αστέρια από την 1η έως τις 4 Ιουλίου.

Για τέσσερις εορταστικές βραδιές ανοιχτές σε όλους και χωρίς χρέωση, το Cinéma Paradiso θα διοργανώνει συναυλίες από καλλιτέχνες όπως ο Bon Entendeur, ο Bonnie Banane ή ο Myd πριν από κάθε προβολή, μαζί με ομιλίες προσωπικοτήτων του κόσμου του κινηματογράφου και της τέχνης.Είναι έτοιμο να παρουσιάσει ένα ζεστό πρόγραμμα γεμάτες εξαιρετικές κινηματογραφικές στιγμές σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Παρισιού. Σε μια τεράστια οθόνη μήκους 24 μέτρων, οι ταινίες θα προβληθούν σε συνεργασία με το Prime Video και το Netflix, με μερικές ταινίες που «έσπασαν» ταμεία και αγαπήθηκαν από το κοινό. 1.455 θέσεις θα είναι διαθέσιμες κάθε βράδυ, με κράτηση στον ιστότοπο, mk2festivalparadiso.com. Προς το παρόν, το πρόγραμμα και οι ταινίες δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss