Ο καιρός σήμερα | Sportdog Team

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στη Βόρεια Ελλάδα και στο Αιγαίο. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι κατά περιόδους πυκνότερες στα δυτικά, στα νότα και στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας. Σχετικά αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και στο Αιγαίο. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 24, στην Ήπειρο από 2 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 24, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα χερσαία τμήματα θα είναι ασθενείς ενώ βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη έως το μεσημέρι, με προοδευτική εξασθένηση στη συνέχεια.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης, ενώ περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss