Ο κορονοϊός βάζει… λουκέτο στα ξενοδοχεία του Κριστιάνο Ρονάλντο! (Photos)

Τεράστιο πρόβλημα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις επενδύσεις του σε τουριστικές επιχειρήσεις-Τι συμβαίνει με τα ξενοδοχεία του σε Λισαβόνα και Μαδέιρα.

Η Ελλάδα βίωσε στο… πετσί της, τις συνέπειες της πανδημίας. Ειδικά απ’ τη στιγμή που η «βαριά βιομηχανία» της χώρας, είναι ο τουρισμός. Κάτι ανάλογο, όμως, έγινε σε πολλές χώρες ειδικά της νότιας Ευρώπης. Μία απ’ αυτές η Πορτογαλία. Εκεί όπου δραστηριοποιείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιχειρηματικά.

Ο CR7 μαζί με τον συνεταίρο του, Ντιονίσιο Πεστάνια, διατηρούν δύο ξενοδοχεία. Ένα στη γενέτειρα του σούπερ σταρ της Γιουβέντους (Μαδέιρα) κι ένα στη Λισαβόνα. Αμφότερα έχουν την επωνυμία «Hotel Pestana CR7». Και τα δύο, λοιπόν, κινδυνεύουν άμεσα με λουκέτο! Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη τεράστια ζημιά στον τουρισμό λόγω κορονοϊού.

Στη Μαδέιρα, στην πλατεία που έχει και το όνομά του, είναι το πρώτο ξενοδοχείο. Παραμένει κλειστό εδώ και μήνες καθώς τα δωμάτια έτσι κι αλλιώς ήταν άδεια! Αυτό έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στην επιχείρηση και είναι το πιθανότερο αυτή τη στιγμή να μην ανοίξει ξανά!

Επίσης, ελάχιστοι είναι οι πελάτες και στο ξενοδοχείο του Ρονάλντο στη Λισαβόνα. Με αποτέλεσμα τα δωμάτια να έχουν μειωθεί στο μισό (από 150 ευρώ στα 70) μήπως και προσελκύσουν κόσμο, αλλά και πάλι… μάταιος κόπος. Η χασούρα για τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου είναι τεράστια. Οπότε αυτός με τους συνεργάτες τους, μελετούν όλες τις επιλογές που έχουν, με πολύ πιθανή το οριστικό λουκέτο!

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Πορτογάλος είχε βρει ήδη επενδυτές και είχε εξασφαλίσει συνολικά 45.000.000 ευρώ, για να επενδύσει στην αγορά ξενοδοχειακών μονάδων στο Μάντσεστερ και τη Μαδρίτη! Πόλεις στις οποίες διέπρεψε ποδοσφαιρικά και λατρεύτηκε. Όμως, οι εξελίξεις με την πανδημία στον τουρισμό, βάζουν… φρένο στα σχέδιά του.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss