Ο Κριστόφ Βαζέχα έρχεται ζωντανά στο Onsports Live (video)

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής ποδοσφαίρου θα δώσει το «παρών» στην εκπομπή Onsports Live του Onsports.

Ο Κριστόφ Βαζέχα συστήθηκε στο ελληνικό κοινό στα μέσα του Δεκεμβρίου του 1989 όταν έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του «τριφυλλιού» σ’ ένα αθηναϊκό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.

Στον Παναθηναϊκό έμεινε για 15 χρόνια όπου «έγραψε» 503 συμμετοχές, σ’ όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 288 τέρματα, εκ των οποίων τα 244 ήταν στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 390 εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ.

Ο Κριστόφ Βαζέχα ευτύχησε να πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα με την φανέλα του Παναθηναϊκού και σχεδόν άμεσα μπήκε στις καρδιές των φιλάθλων των «πράσινων» για την μαχητικότητά του και τις επιδόσεις του στο χορτάρι.

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/10) στις 16:30 ο πρώην φορ του «τριφυλλιού» θα βρεθεί στο στούντιο του Onsports και θα δώσει το «παρών» στην εκπομπή Onsports Live, όπου θα απαντήσει στις ερωτήσεις των Τάσου Νικολογιάννη και Ηλία Λαλιώτη για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss