Ο “Κόναν ο βάβαρος” επιστρέφει μέσω του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ) | Sportdog Team

Το Netflix κατάφερε να κερδίσει τα δικαιώματα της sword and sorcery σειρά κόμικς του Ρόμπερτ Ε. Χάουαρντ «Κόναν ο Βάρβαρος». Mαζί με το στούντιο παραγωγής Pathfinder Media, ψάχνουν να βρουν έναν showrunner για να γράψει το σενάριο της νέας σειράς, η οποία θα αποτελέσει τα θεμέλια ενός νέου επικού franchise για το Netflix.

Τι σημαίνει ακριβώς αυτό; Πρόκειται στην ουσία για μια συμφωνία που επιτρέπει στο Netflix να αναλάβει την μεταφορά και των υπόλοιπων ιστοριών που έχει γράψει ο Χάουαρντ για τον «Κόναν τον Βάρβαρο» σε σειρές ή ταινίες, οι οποίες μπορεί να είναι είτε live action μεταφορές, όπως το «Witcher», είτε κινούμενα σχέδια, όπως το επερχόμενο «He-Man».

Η σειρά κόμικ έχει μεταφερθεί ήδη δυο φορές στη μεγάλη οθόνη, με πιο διάσημη εκείνη με πρωταγωνιστή τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ την δεκαετία του ’80, και άλλη μια το 2011 με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. H ιστορία ακολουθεί την ιστορία ενός ορφανού αγοριού, του Κόναν από την Κιμέρια, όπου μεγάλωσε ως σκλάβος και έγινε ένας ατρόμητος πολεμιστής με ηρωικά κατορθώματα, αν και το κίνητρό του για όλα αυτά είναι κυρίως για προσωπικό του κέρδος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι για το καστ ή για τον ποιος θα αναλάβει την σκηνοθεσία ή, έστω, κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας της. Οσο περιμένουμε ας απολαύσουμε το τρέιλερ της ταινίας του 1982 με πρωταγωνιστή τον Σβαρτσενέγκερ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss