Ο «λύκος» που ξεχώρισε από την αγέλη! | Sportdog Team

Ο George Elokobi, δίχως να το περιμένει, έζησε το όνειρο κάθε μικρού παιδιού. Μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια της κεντρικής Αφρικής, πάλεψε για τα αυτονόητα, έως ότου η ζωή να του πετάξει μια βαλίτσα και ένα διαβατήριο γεμάτα όνειρα και… επικαλαμίδες. Ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από το Kennington Park του Νότιου Λονδίνου για να το φτάσει μέχρι τις πιο λαμπερές σκηνές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο ίδιος μιλάει στο eyap.gr για αυτή την ξεχωριστή διαδρομή του, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καλοστημένες παραγωγές του Netflix.

«Θα με χαρακτήριζα νικητή, γιατί έχω μάθει να μάχομαι για τις νίκες μου με κάθε κόστος. Όταν προσπαθείς για το καλύτερο, πάντα βγαίνεις νικητής!». Ο George Elokobi είναι η προσωποποίηση του «Never Give Up». Δεν έμεινε ποτέ στα λόγια. Από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών, κλήθηκε να κοιτάξει τη ζωή στα μάτια και να την αντιμετωπίσει. Στο σήμερα, το χαμόγελο του δεν χάνεται ποτέ μέσα στη μέρα, ζει τη κάθε στιγμή με την οικογένεια του και εξακολουθεί να κάνει πράξη το απρόσμενο όνειρο του. Κάτι έχει κάνει καλά, σκέφτεσαι. Από τη στιγμή που τα έβαλε με τον ίδιο του τον εαυτό και βγήκε νικητής, δεν θα του ήταν δύσκολο να κλωτσήσει μια μπάλα.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος αμυντικός την κλώτσησε με τέτοια δύναμη που την έφτασε 5.000 χιλιόμετρα μακριά, μέχρι το Λονδίνο. Μπορεί η άκρως εντυπωσιακή σωματοδωμή του να φανερώνει ότι βαθιά μέσα του κρύβει ένα σούπερ ήρωα, όμως η δύναμη του «θέλω» και της πίστης ήταν αυτή που του χάρισε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Και δεν το λέμε τυχαία, ο ίδιος φρόντισε να μας το τονίσει μέσα από τα λόγια του, που είναι από μόνα τους ικανά να σε οδηγήσουν στο δρόμο των δικών σου ονείρων! Για να βάλουμε στη κουβέντα και το ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο Elokobi μέσα σε 15 χρόνια αγωνίστηκε κυριολεκτικά παντού στο Νησί, χτίζοντας ένα βιογραφικό που θα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες εκεί έξω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss