Ο ΜΑΓΚΑΣ Τζαβέλλας και το ποδόσφαιρο που βγαίνει μπροστά!

Την ώρα που ο ψυχάκιας ονόματι Ερντογαν, κόβει βόλτες στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο, παίζοντας τον νταή, υπάρχουν κάποιοι που όχι απλά βροντοφωνάζουν ότι είναι Έλληνες αλλά το κάνουν την ώρα που εργάζονται στην Τουρκία.

Και εξηγούμαι: Ο μέγας ΜΑΓΚΑΣ, Γιώργος Τζαβέλλας, την ώρα που καίει η πέτρα, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται σε μια τουρκική ομάδα (Αλάνιασπορ) δεν δίστασε να αλλάξει τη φωτογραφία του προφίλ του στo Instagram βάζοντας την ελληνική σημαία! Κι αν κάποιος πει… σιγά τη θυσία, θα του θυμίσω ότι στο παρελθόν αθλητές εγνωσμένης αξίας, την ώρα που σήκωναν κούπες για χάρη των Τούρκων… ξέχασαν να έχουν έστω κάπου δίπλα τους αν όχι πάνω τους τη γαλανόλευκη!

Όπως επίσης και ότι πια τα social media και ειδικά το Instagram έχει γίνει πιο ισχυρός «πομπός» μηνυμάτων απ΄οτιδήποτε άλλο… Πλείστα τα παραδείγματα! Ο Τζαβέλας λοιπόν, από το να… ποιήσει τη νήσσα και να μην ασχοληθεί με «τέτοια θέματα», σήκωσε τη γαλανόλευκη την ώρα που βρίσκεται, που ζει, που δουλεύει στους απέναντι, χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Μέγας μάγκας… Μέγας.

Όπως φυσικά και η παρέα των βετεράνων της Εθνικής που με μπροστάρη τον Γιώργο Καραγκούνη, συνεπικουρούμενο από τους Άγγελο Μπασινα και Δημήτρη Παπαδόπουλου πήγαν στο Καστελόριζο, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα, σε τούτες τις δύσκολες μέρες που διανύουμε… Τούτες τις δύσκολες μέρες που για μια ακόμη φορά πρέπει να μετρηθούμε…

2004 kastelorizo

Σε αυτό το μέτρημα, παιδιά όπως ο Τζαβέλας, ο «Κάρα», ο Άγγελος και ο Μήτσος, αποδεικνύονται αντάξιοι των περιστάσεων και ενισχύουν το φρόνημα όσων είναι στην πρώτη γραμμή της «μάχης» αλλά και της μάχης. Γιατί όταν ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν… μασάει να «υψώσει» τη γαλανόλευκη, παρότι ο ίδιος είναι σε τουρκικό έδαφος ουδείς από τους υπολοίπους, δικαιούται να πει «δεν ξέρω-δεν είδα-δεν άκουσα» ή πολύ χειρότερα να δειλιάσει…

Υγ. Μπασκετμπολίστες, βολεϊμπολίστες κλπ. θα πάρει ουδείς ανάλογη θέση; Αναμένουμε…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss