Ο Μεσίνα στο PICK N ROLL της Τρίτης

Αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή της Aρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα θα παρακολουθήσουν οι φίλοι του μπάσκετ στο “PICK N ROLL” της COSMOTE TV την Τρίτη 11/5 στις 20:00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Σε σύνδεση μέσω skype από το Μιλάνο, ο Ιταλός προπονητής σχολιάζει την πρόκριση της ομάδας του στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, αλλά και τη σπουδαία καριέρα που έχει διαγράψει στα παρκέ.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής «πρωταγωνιστούν» επίσης, οι Τζέριαν και Τζεράι Γκραντ, που αγωνίζονται στον Προμηθέα Πατρών. Υπό την «επιτήρηση» του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου, τα δύο αδέλφια παίρνουν συνέντευξη ο ένας από τον άλλον και μιλούν για την οικογενειακή τους παράδοση στο μπάσκετ, καθώς τόσο ο πατέρας τους Χάρβεϊ, όσο και ο θείος τους Χόρας έκαναν σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η συνέντευξη του Σαγίντ Πρίτζετ στον Κώστα Κατέβα. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ιωνικού, που είχε πέσει θύμα πυροβολισμού σε νεαρή ηλικία στο Όκλαντ, περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, δείχνοντας το σημάδι από τη σφαίρα που φέρει μέχρι σήμερα στο χέρι του.

Ο Γιάννης Μέγας μεταφέρει όλα έγιναν στο ντέρμπι της Α1 γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Στην κάμερα της COSMOTE TV, το παιχνίδι σχολιάζουν οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Παντελάκης και Ελένη Καπογιάννη, καθώς και οι παίκτριές τους Εβίνα ΣταμάτηΔιονυσία Αλεξανδρή και Ρούλα Μούλη, αντίστοιχα.

Όπως κάθε εβδομάδα, στο πρόγραμμα της εκπομπής συμπεριλαμβάνονται τα σημαντικότερα νέα και αναλύσεις μέσω γραφικών γύρω από το ΝΒΑ. Αυτή τη φορά, λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, στο μικροσκόπιο μπαίνει η μάχη για τις πρώτες θέσεις στη δυτική και την ανατολική περιφέρεια.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της COSMOTE TV είναι ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Όλα αυτά στο PICK N ROLL το βράδυ της Τρίτης (11/5)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss