Ο νέος τρόπος να σετάρεις το μανικιούρ σου είναι με τη μάσκα σου, σύμφωνα με την Billie Eilish!

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι μερικές ακόμη αποδείξεις για το γεγονός ότι η Billie Eilish είναι η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της, ιδού τρεις αποδείξεις στη σειρά: στα πρόσφατα Billboard Music Awards κέρδισε τρία βραβεία (Female Artist, New Artist και Album of the Year). Και σε περίπτωση που χρειάζεσαι και μερικές ακόμη αποδείξεις για το γεγονός ότι η Billie Eilish είναι και το μεγαλύτερο beauty icon της γενιάς της, τσέκαρε τις φωτό παρακάτω!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

thank you billboarddd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish) στις

Η Billie Eilish, λοιπόν, η οποία λατρεύει α) τον οίκο Gucci β) το nail art, παρέλαβε τα βραβεία της με ένα μανικιούρ που σετάρονταν τέλεια όχι μόνο με τα ρούχα της αλλά και τη μάσκα της. Και, μάλιστα, η τραγουδίστρια του Bad Guy δεν έμεινε μόνο στο… χρωματικό σετάρισμα του μανικιούρ με τη μάσκα και τα νύχια της, αλλά υιοθέτησε και το print. 

Όσο για το ποιος έκανε αυτά τα νύχια, το credit πηγαίνει στην nail artist Tammy Tailor η οποία έδωσε και τα info για τα βερνίκια που χρησιμοποίησε. Σημείωσε: “enjoy your journey gel polish”, “old money gel polish” και “silky matte top coat”. 

Παραπάνω το βερνίκι που χρησιμοποίησε η Tammy Taylor στα νύχια της Billie Eilish και παρακάτω δύο παρόμοιες αποχρώσεις που μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα γιατί τα χακί νύχια είναι… Soooo hot right now, είτε αποφασίσεις να τα σετάρεις με τη μάσκα σου όπως έκανε η Billie Eilish, είτε όχι!

Essie 729 Heart Of The Jungle

OPI Lacquer Uh-oh Roll Down The Window

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss