Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλά για τον έρωτα: “Όλα τα καλά έχουν ημερομηνία λήξης” (video)

O Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Φέτος συνεργάζεται ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου και το κοινό τον απολαμβάνει κάθε βράδυ στη σειρά “8 λέξεις”. Ο ήρωας που υποδύεται, ο “Φρίξος”, εισβάλλει στη ζωή της Ιφιγένειας και φέρνει τα πάνω κάτω. Οι ατάκες “θα συζητηθεί” και “δεκτό”, αποτελούν σημείο αναφοράς του ρόλου του και σχολιάζονται έντονα στα social media. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Love it” και μίλησε για τον έρωτα και για τη φιλοσοφία της ζωής του. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή: “Νομίζω ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική μας ζωή, αλλά η δουλειά μας και γι’ αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε αυτό που κάνω, γιατί χαίρομαι από την αποδοχή που παίρνω από τον κόσμο και αυτό είναι δύναμη και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος”.

Πιστεύεις στο καρμικό, στην αγάπη, στον έρωτα; Στο είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον;
“Το πιστεύω! Θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας, δεν ξέρω αν είναι για πάντα ή αν είναι μόνιμο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας που το αισθανόμαστε αυτό και είναι όμορφο, χωρίς να πιστεύω ότι κρατάει αιώνια. Όλα τα καλά έχουν ημερομηνία λήξης, γι’ αυτό είναι και καλά. Δεν αναλώνομαι στο παρελθόν γιατί δεν μπορώ να αλλάξω κάτι, ούτε στο μέλλον γιατί καταστρέφω το τώρα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα είμαι ένας άλλος, δηλαδή δεν είμαι ποτέ ο ίδιος που ήμουν χθες. Ζω αυτή τη στιγμή!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε και για την περίοδο που βρέθηκε στη Γαύδο. Δες εδώ βίντεο από την καραντίνα του στο νησί.  “Στη Γαύδο πήγα να φιλοσοφήσω τη ζωή μου. Ήμουν περίπου ενάμιση μήνα εκεί. Το είχα ξανακάνει όταν έψαχνα το ρόλο του “Ορφέα” στο “Τατουάζ”! Στο πρώτο casting που είχα πάει για δουλειά του Ανδρέα Γεωργίου, είχα κοπεί και τώρα είμαστε πέντε χρόνια που δουλεύουμε μαζί! Έτσι ξαφνικά… Πρέπει να προσπαθείς για τα όνειρά σου και για αυτά που θέλεις. Τα όνειρα είναι κινητήριος δύναμη του ανθρώπου. Τα όνειρα θέτουν σχέδια και τα σχέδια φέρνουν στόχους”.

Δες βίντεο με τα όσα είπε ο ηθοποιός. 

πηγή φωτογραφιών: Instagram Νίκου Πολυδερόπουλου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss