Ο οδηγός με τις ταινίες του 2021 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Όπως συμβαίνει σε κάθε εποχή που ξεκινάει ή προχωράει μια χρονιά, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε ποιες ταινίες θα μας απασχολήσουν για το αντίστοιχο επόμενο διάστημα. Ειδικά το 2021 καθώς το 2020 ήταν μια χρονιά πολύ περίεργη με την πανδημία να κλέβει αρνητικά την παράσταση.

Ο οδηγός περιλαμβάνει πολλές από τις ταινίες που θα μας απασχολήσουν τη φετινή χρονιά και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά (και πιο ομαλά από την προηγούμενη χρονιά). Δυνατά blockbuster, ταινίες για Όσκαρ αλλά και πολλές για όλα τα γούστα περιλαμβάνονται παρακάτω. Η λίστα θα ανανεώνεται, όποτε μαθαίνουμε για όλο και περισσότερες ταινίες, ενώ μελλοντικά θα υπάρξουν και πιο αναλυτικά αφιερώματα.

– Δείτε λοιπόν την λίστα με τις ταινίες που περιλαμβάνει ο οδηγός για το 2021 (μπορείτε να πατήσετε πάνω στο αντίστοιχο link για περισσότερα):

Morbius

Πρωταγωνιστής είναι ο Jared Leto, ενώ villain θα είναι ο χαρακτήρας του Loxias Crown. Στην σκηνοθεσία είναι ο Daniel Espinosa (Safe House, Life), ενώ παίζουν επίσης οι Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Τyrese Gibson. H ταινία θα βγει στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Morbius ή αλλιώς ο Ζωντανός Βρυκόλακας, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα comics την δεκαετία του 70′, σαν ένας ανταγωνιστής του Spider-Man. Αργότερα, ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Roy Thomas και εικονογράφησε ο Gil Kane, εξελίχθηκε σε έναν ηρωικό και τραγικά ελαττωματικό πρωταγωνιστή, που απέκτησε την δική του σειρά comics. Ο Morbius είναι ο Dr. Michael Morbius, ένας επιστήμονας που έπασχε απο μια σπάνια ασθένεια του αίματος, την οποία προσπάθησε να θεραπεύσει μόνος του με καταστροφικά αποτελέσματα. Αντί να θεραπευτεί, ο Morbius προσβλήθηκε απο μια πάθηση, μια μορφή βαμπιρισμού – δίψας για αίμα, καθώς και κυνόδοντες και σούπερ δύναμη.

Spiral

Oι Lionsgate και Twisted Pictures επιστρέφουν στο διάσημο franchise Saw αλλά αυτή την φορά με ένα reboot το οποίο βασιστεί σε μια ανατριχιαστική και πολύ έξυπνη ιδέα που λέγεται πως έχει ο κωμικός Chris Rock και πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Samuel Jackson, o oποίος θα υποδυθεί τον πατέρα του.

Τίτλος είναι το Spiral (From the Book of Saw) και μετά το επίσημο trailer, έχουμε τo teaser με κυκλοφορία στις 15 Μαϊου. Στην παραγωγή είναι και πάλι οι Mark Burg, Oren Koules, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Darren Lynn Bousman, που έκανε 3 ταινίες στο franchise. Το σενάριο είναι φυσικά βασισμένο στην ιδέα του Chris Rock και γραμμένο από τους Pete Goldfinger και Josh Stolberg (Jigsaw). Ο Chris Rock θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Daniel Heffner, James Wan και Leigh Whannell.

Top Gun: Maverick

Jungle Cruise

H υπόθεση διαδραματίζεται στον Μεσοπόλεμο και συγκεκριμένα την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης στις ΗΠΑ. Ο Dwayne Johnson θα υποδυθεί έναν καπετάνιο ποταμόπλοιου που αναλαμβάνει να βοηθήσει μια επιστήμονα μαζί με τον αδερφό της να εντοπίσουν μέσα στη ζούγκλα ένα δέντρο που έχει ιαματικές ιδιότητες. Το τρίο θα αντιμετωπίσει όχι μόνο τις φυσικές δυσκολίες της ζούγκλας, αλλά και μια επικίνδυνη γερμανική αποστολή.

H σκηνοθεσία είναι από τον Jaume Collet-Serra, ενώ πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall, Édgar Ramírez, Jesse Plemons, Paul Giamatti και αρκετοί ακόμα. H ταινία θα προβληθεί τον Ιούλιο.

In The Heights

Candyman

Death on the Nile

O Πουαρό κάνοντας διακοπές στην Αίγυπτο, καταλήγει να εξερευνεί μια δολοφονία σχετικά με ένα ερωτικό τρίγωνο. Σκηνοθέτης είναι ο Kenneth Branagh, ο οποίος στο εκπληκτικό cast πρωταγωνιστεί μαζί με τους Gal Gadot, Armie Hammer, Letitia Wright, Annette Benning, Russell Brand, Rose Leslie, Sophie Okonedo, Ali Fazal, Tom Bateman, Emma Mackey, Dawn French, Jennifer Saunders.

The Last Duel

Dune

Το πρώτο εντυπωσιακό trailer για την ταινία έδωσε μια εντυπωσιακή ματιά και η ταινία μεταφέρθηκε για τον Οκτώβριο. Υπάρχει το εντυπωσιακό cast των Javier Bardem, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Josh Brolin, Jason Momoa, David Dastmalchian και άλλοι.

Ο Dennis Villeneuve αποκάλυψε ότι το Dune δεν θα έχει μόνο μια ταινία, αλλά γίνει σίγουρα και άλλη μια ακόμα, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί ότι θα προχωρήσει στην κινηματογραφική μεταφορά ενός βιβλίου τέτοιού όγκου, μιας και χρειάζονται να αποτυπωθούν πολλές λεπτομέρειες.

Halloween Kills

Eternals

West Side Story

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

To cast είναι Ασιατικό, σε σκηνοθεσία Destin Daniel Cretton (Short Term 12), ενώ έχουν ανακοινωθεί οι Tony Leung ως Wenwu, Awkwafina ως Shang-Chi, Michelle Yeoh στον ρόλο της Jiang Nan, Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu and Ronny Chieng Η ημερομηνία είναι στις 9 Ιουλίου.

Ο Shang-Chi έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Special Marvel Edition Τεύχος 15 τον Δεκέμβριο του 1973, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Marvel να αποκτήσει τα δικαιώματα του τηλεοπτικού «Kung-Fu» για κόμικ διασκευή. Μάστερ της πολεμικής τέχνης του Κουνγκ Φου, ο Σανγκ-Σι έχει την ικανότητα να δημιουργεί πολλαπλά αντίγραφά του, ενώ στο επαναλανσάρισμα των κόμικ Marvel Now! τάχθηκε στο πλευρό των Avengers μετά την παραίνεση των Captain America και Iron-Man.

Uncharted

H Sony Pictures να ετοιμάζει εδώ και καιρό την ταινία, η οποία ταλαιπωρείται αρκετά βέβαια με αρκετές αλλαγές σκηνοθετών, ημερομηνιών και θα προβληθεί στις 16 Ioυλίου. Η μεταφορά του videogame είναι ακατάλληλη και βασίζεται φυσικά στο ομότιτλο videogame με τον Tom Holland να έχει την πιο νεαρή version του πρωταγωνιστή και τον Mark Wahlberg ως Victor “Sully” Sullivan. Ο Antonio Banderas είχε προστεθεί στο cast μαζί με τις Sophia Ali (Grey’s Anatomy), Tati Gabrielle (Chilling Adventures of Sabrina).

Μετά και την αποχώρηση του Travis Knight (Bumblebee, Kubo and The Two Strings), λόγω αυξημένου όγκου εργασίας, οριστικός σκηνοθέτης πλέον είναι ο Ruben Fleischer των Venom και Zombieland. Είχαν προηγηθεί οι Neil Burger (Limitless), Seth Gordon (Baywatch), Shawn Levy (Free Guy), Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) και Travis Knight, μεταξύ άλλων.

The Suicide Squad

Η πλοκή εστιάζει στην αποστολή των υπερηρώων, όπου θα πρέπει να καταστρέψουν ένα επιστημονικό κέντρο των Ναζί στο Corto Maltese. Το σενάριο και την σκηνοθεσία θα επιμεληθεί ο James Gunn, ενώ οι ηθοποιοί που έχουν επιβεβαιωθεί είναι οι εξής: David Dastmalchian, John Cena, Jai Courtney, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Joel Kinnaman, Mayling NG, Flula Borg, Sean Gunn, Juan Diego Botto, Storm Reid, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Steve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland, Viola Davis, Idris Elba, Margot Robbie, Michael Rooker και Sylvester Stallone.

Cherry

H ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Nico Walker και ασχολείται με ένα στρατιώτη ο οποίος υποφέρει από μετατραυματικό στρες και μετά από την χρήση ναρκωτικών, για να επιβιώσει γίνεται ληστής τραπεζών και έχει μια σειρά από χρέη.

Οι σκηνοθέτες των τελευταίων Avengers, Anthony και Joe Russo, ενώ εκτός από τον Tom Holland παίζουν και οι Ciara Bravo, Jack Reynor Forrest Goodluck, Jeff Wahlberg, Michael Gandolfini, Kyle Harvey, Thomas Lennon, κ.α. Θα στοιχίσει 50 εκ. δολάρια και θα προβληθεί online από την Apple TV+ στις 12 Μαρτίου.

French Exit

Το «French Exit» έχει να κάνει με μια (πρώην) πλούσια χήρα που μετακομίζει μαζί με τον γιο της και τον γάτο της σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Παρίσι με λίγα λεφτά, όπου δέχεται την παρέα μιας σειράς απόκληρων που της μοιάζουν να είναι εντελώς μακριά από αυτό που έχει συνηθίσει.

Η σκηνοθεσία είναι του Azazel Jacobs και εκτός της Pfeiffer παίζουν οι Lucas Hedges, Valerie Mahaffey, Susan Coyne, Imogen Poots, Danielle Macdonald, κ.α. H ταινία έχει προγραμματιστεί στην Αμερική για τις 12 Φεβρουαρίου.

Judas And The Black Messiah

Η υπόθεση είναι η εξής: O Fred Hampton, πρόεδρος του κόμματος Black Panther, προδόθηκε από τον William O Neal, ο οποίος δούλευε μυστικά για το FBI και δολοφονήθηκε όταν ήταν 21 ετών από την μυστική υπηρεσία και την αστυνομία του Σικάγο το 1969.

H σκηνοθεσία ειναι του Shaka King, ενώ πρωταγωνιστούν οι Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield, Martin Sheen, Jesse Plemons, κ.α. Η πρεμιέρα είναι στις 12 Φεβρουαρίου.

Malcom And Marie

The Mauritanian

Η ταινία έχει να κάνει με τον Μοχάμεντου Ολντ Σλάχι, που συνελήφθη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και παραμένει στη φυλακή για χρόνια χωρίς κατηγορία ή δίκη. Χάνοντας κάθε ελπίδα, βρίσκει συμμάχους στη δικηγόρο υπεράσπισης Nancy Hollander και την συνεργάτη της Teri Duncan. Μαζί αντιμετωπίζουν αμέτρητα εμπόδια σε μια απεγνωσμένη αναζήτηση για δικαιοσύνη. Η αμφιλεγόμενη υπεράσπισή τους, μαζί με τα στοιχεία που αποκάλυψε ο στρατιωτικός εισαγγελέας και συνταγματάρχης Stuart Couch, αποκαλύπτουν τελικά μια συγκλονιστική και εκτεταμένη συνωμοσία.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Kevin Macdonald (The Last King of Scotland, State of Play) και σενάριο των M.B. Traven, Rory Haines, Sohrab Noshirvani, ενώ πρωταγωνιστούν οι Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Tahar Rahim, Zachary Levi, Saamer Usmani, Shailene Woodley, κ.α. Η ταινία λέγεται πως θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου.

Supernova

No Time to Die

Spider-Man Homecoming 3

The Matrix 4

H Warner Bros. είχε ανακοινώσει πως η τέταρτη ταινία του θρυλικού franchise The Matrix θα προβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου 2021. Πρωταγωνιστές είναι οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss, ξέρουμε ότι θα παίξουν οι Neil Patrick Harris (Ηow I Met Your Mother), Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick (Iron Fist), Jonathan Groff (πρωταγωνιστής στην σειρά Mindhunter), Toby Onwumere, Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Us, σειρά Watchmen), ο Max Riemelt του Sense8, Eréndira Ibarra, Priyanka Chopra Jonas, Andrew Caldwell, Ellen Hollman, Daniel Bernhardt.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι επιστροφές στα παλιά… λημέρια για τους Chad Stahelski, David Leitch, οι οποίοι πριν ξεκινήσουν την σκηνοθεσία με τα John Wick ήταν stunt directors. Η Lana Watchofsky θα είναι σε σενάριο και στη σκηνοθεσία, με το The Matrix 4 να εστιάζει ήρωες του «σύμπαντος» Neo και Trinity, ενώ στην παραγωγή θα είναι οι Warner Bros. Pictures και Village Roadshow Pictures.

Black Widow

δώ και καιρό έχουμε το trailer για την ταινία Black Widow και εκτός από την Scarlett Johansson που θα έχει φυσικά τον κεντρικό ρόλο, έχουν ανακοινωθεί οι Florence Pugh, David Harbour, Emma Watson, Rachel Weisz, Andre Holland, Ray Winstone, villain είναι ο Taskmaster και θα εμφανιστεί ο Thunderbolt Ross, που υποδύεται ο William Hurt, ενώ η κόρη της Mila Jovovich, Ever Anderson, θα παίξει την Natasha Romanoff σε νεαρή ηλικία.

Για την ταινία της Black Widow πλέον γνωρίζουμε ότι θα εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του Captain America: Civil War. Σκηνοθέτις είναι Cate Shortland, η οποία είναι πιο γνωστή για την κινηματογραφική προσπάθεια Lore, ενώ σεναριογράφος είναι ο Ned Benson, πιο γνωστός για την τριλογία του The Disappearance of Eleanor Rigby.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Cruella

Η υπόθεση έχει ως εξής: Στη δεκαετία του 1970 στο Λονδίνο, η νεαρή σχεδιαστής μόδας Estella de Vil γίνεται εμμονή με τα δέρματα των σκύλων, ειδικά από τους Δαλματίες, έως ότου τελικά γίνει ένας αδίστακτος και τρομακτικός θρύλος γνωστός ως Cruella.

Η σκηνοθεσία είναι του Craig Gillespie, σε σενάριο των Aline Brosh McKenna, Jez Butterworth, παίζουν επίσης οι Emma Thompson, Paul Walter Hauser, Joel Fry, Adam Basil, Mark Strong, με την ταινία να έχει ημερομηνία τις 26 Μαίου από τo Disney+. Η Emma Stone είναι η δεύτερη μετά την Glenn Close το 1996 στον ρόλο.

Fast And Furious 9

Godzilla Vs Kong

A Quiet Place 2

Η ταινία έχει πλέον ημερομηνία τις 23 Απριλίου. Η υπόθεση είναι η εξής: Υστερα απο τα τραγικά γεγονότα της πρώτης ταινίας, η οικογένεια των Abbott θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους τρόμους του έξω κόσμου, καθώς συνεχίζουν να πασχίζουν για την επιβίωση στην απόλυτη ησυχία. Αναγκασμένοι να πλοηγηθούν στο άγνωστο, σύντομα διαπιστώνουν πως τα πλάσματα που κυνηγούν με τον ήχο, δεν αποτελούν την μοναδική απειλή που παραμονεύει.

Ο John Krasinski είναι για μια ακόμα φορά στην σκηνοθεσία, με νέες προσθήκες αυτές των Cillian Murphy (Peaky Blinders, Batman Begins), οι Brian Tyler Henry, Djimon Hounsou, Wayne Duvall, Okieriete Onaodowan, Lauren-Ashley Cristiano, Blake DeLong, Silas Pereira-Olson, κ.α.

Free Guy

Η ταινία Free Guy έχει να κάνει με έναν υπάλληλο τράπεζας, ο οποίος μέσα στην ανιαρή ζωή του διαπιστώνει ότι υπάρχει μια “είσοδος” σε ένα videogame το οποίο είναι αρκετά σκληρό και του δίνει αρκετές δυνάμεις. Eίναι σε παραγωγή των 20th Century Fox, Walt Disney Pictures, σκηνοθεσία του Shawn Levy (Stranger Things, Night at the Museum) και εκτός από τον Ryan Reynolds παίζουν οι  Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Taika Waititi, Utkarsh Ambudkar, κ.α. Η ταινία θα προβληθεί στις 21 Μαϊου.

Blithe Spirit

Coming 2 America

Ghostbusters: Afterlife

Η σκηνοθεσία και το σενάριο του sequel είναι από τον Jason Reitman (γιoς του Ivan Reitman, σκηνοθέτη των δυο πρώτων ταινιών), έχουν ανακοινωθεί οι ηθοποιοί McKenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Annie Potts, Paul Rudd, ενώ είχαμε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε.

Παράλληλα θα επιστρέψει και το original cast, όπως είναι οι Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Annie Potts, ενώ αυτό δεν θα γίνει με τον Rick Moranis. Η ημερομηνία πρεμιέρας είναι στις 11 Ιουνίου.

I Care a Lot

The Little Things

Η ιστορία ακολουθεί την ιστορία του Deke ενός κουρασμένου, αλλά χαρισματικού βοηθού σερίφη στο Kern County (Καλιφόρνια) που συνεργάζεται με τον Baxter, ντετέκτιβ του Λος Άντζελες για να συλλάβουν έναν κατά συρροήν δολοφόνο.

H σκηνοθεσία είναι του John Lee Hancock, ενώ πρωταγωνιστούν οι Jared Leto, Rami Malek, Denzel Washington, Natalie Morales, Sofia Vassilieva, Jason James Richter, Terry Kinney, Michael Hyatt, κ.α. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική παράλληλα σε σινεμά και HBO Max στις 29 Ιανουαρίου.

Concrete Cowboy

Η ταινία έχει να κάνει με τον 15χρονο Κολ, ο οποίος αναγκάζεται να ζήσει με τον πατέρα του Χαρπ στη Βόρεια Φιλαδέλφεια, όπου ανακαλύπτει τη ζωντανή αστική υποκουλτούρα του cowboy, η οποία ανθεί στην περιοχή παρά τη φτώχεια.

Η σκηνοθεσία είναι του Ricky Staub στο ντεμπούτο του πίσω από τις κάμερες, ενώ μαζί με τον Idris Elba θα παίξουν οι Caleb McLaughlin, Jharrel Jerome, Lorraine Toussaint, Byron Bowers, Method Man.

Palmer

Η νέα ταινία της Apple TV+ έχει να κάνει με τον Eddie Palmer, πρώην κατάδικο ο οποίος έχει αποφυλακιστεί και προσπαθεί να αποκτήσει μια κανονική ζωή, αλλά τον έχει στοιχειώνει το παρελθόν του. Έτσι καλείται ξαφνικά να γίνει υπεύθυνος για ένα αγόρι, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του.

H σκηνοθεσία είναι του Fisher Stevens ενώ εκτός του Timberlake, παιζουν οι Ryder Allen, Alisha Wainwright, June Squibb, and Juno Temple. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Apple TV+.

Nomadland

The Father

The Dig

Η ταινία έχει την εξής υπόθεση: Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μια πλούσια χήρα προσλαμβάνει έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο για να κάνει ανασκαφές στο κτήμα της. Όταν όμως κάνουν μια ιστορική ανακάλυψη, το παρελθόν της Βρετανίας αντανακλάται μπροστά στο αβέβαιο μέλλον της.

Η σκηνοθεσία είναι από τον Simon Stone, ενώ παίζουν οι Ralph Fiennes, Lily James, Carey Mulligan, Johnny Flynn, Ben Chaplin, Ken Stott, Archie Barnes, κ.α. Η ταινία κυκλοφορεί στις 29 Ιανουαρίου στο Netflix.

Space Jam: Legacy

H ταινία έχει ημερομηνία τις 16 Ιουνίου και η σύνοψη είναι η εξής: «Στη διάρκεια ενός ταξιδιού στα studio της Warner Brothers, ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο γιος του παγιδεύονται σε έναν κόσμο που περιλαμβάνει όλες τις ιστορίες και τους χαρακτήρες της κορυφαίας εταιρείας παραγωγής. Όλα αυτά τελούν υπό τον έλεγχο του διεφθαρμένου Αλ Τζι, τον οποίο υποδύεται ο Ντον Τσιντλ. Με τη βοήθεια του Μπαγκς Μπάνι και των υπολοίπων χαρακτήρων των Looney Tunes, ο Λεμπρόν Τζέιμς ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο από ιστορικές σκηνές και χαρακτήρες προσπαθώντας να σώσει τον γιο του. Για να επιστρέψουν στην πραγματικότητα, ο Λεμπρόν Τζέιμς και τα Looney Tunes θα πρέπει να φέρουν στην επιφάνεια το δόλιο πλάνο του Αλ Τζι και να κερδίσουν σε έναν επικό αγώνα μπάσκετ με αντιπάλους τις ψηφιακές σούπερ-βερσιόν των κορυφάιων παικτών του ΝΒΑ και του WNBA».

Ο Terence Nance θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες, ο Ryan Coogler του Black Panther θα είναι παραγωγός και εκτός από το ότι θα παίξουν οι Lebron James, Sonequa Martin-Green, Paul Scheer, Don Cheadle ως villain, ενώ θα υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες από τα Looney Toones, αλλά και αστέρες του ΝΒΑ.

Penguin Bloom

Land

The World to Come

The Many Saints of Newark

Bios

Η ταινία έχει να κάνει με ένα ρομπότ, το οποίο κατοικεί σε μια μεταποκαλυπτική Γη. Αρχικά, το ρομπότ κατασκευάστηκε για να προστατέψει τον πολυαγαπημένο σκύλο του δημιουργού του, ο οποίος πεθαίνει, αλλά στην πορεία μαθαίνει για την αγάπη, την φιλία και όλες εκείνες τις άλλες μεγάλες ιδέες και τα νοήματα που αναπολεί κανείς όταν έχει καταστραφεί ο πλανήτης του.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Miguel Sapochnik (Game Of Thrones) ενώ πρωταγωνιστούν εκτός από τον Tom Hanks και οι Caleb Landry Jones, Samira Wiley, Laura Harrier, Skeet Ulrich, κ.α.

Six Minutes to Midnight

The Woman in the Window

Tom and Jerry

Την ταινία θα την δούμε τον Μάρτιο, To κλασικό καρτούν της Hanna-Barbera, Tom and Jerry θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από την Warner Bros., σε σκηνοθεσία τον Tim Story (που έχει κάνει τα Fantastic Four (2005) και Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, Ride Along και την επερχόμενη ταινία Shaft).

Οι Tom και Jerry θα είναι σε animation μορφή αλλά θα παίξουν και κανονικοί ηθοποιοί στα πρότυπα του Who Framed Roger Rabbit και έχουν ανακοινωθεί οι Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Ken Jeong, Rob Delaney, Jordan Bolger, Pallavi Sharda, Colin Jost.

Raya and the Last Dragon

Last Night in Soho

The King’s Man

Chaos Walking

Mortal Kombat

Επιβεβαιώθηκε το cast και οι χαρακτήρες και συγκεκριμένα βρίσκονται οι Joe Taslim ως Sub-Zero, Ludi Lin ως Liu Kang, Mehcad Brooks ως “Jax” Briggs, Tadonobu Asano στον ρόλο του Raiden, Sisi Stringer ως Mileena, Jessica McNamee στον ρόλο της Sonya Blade, ο Josh Lawson ως Kano, Chin Han ως Shang Tsung και τέλος ο Hiroyuki Sanada θα είναι ο Scorpion.

Σκηνοθέτης είναι ο Simon McQuoid στην πρώτη του κινηματογραφική προσπάθεια, διότι μέχρι τώρα έχει κάνει μόνο διαφημίσεις. Στην παραγωγή είναι ο James Wan με τον Todd Ganrer και το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Greg Russo, με την βοήθεια των Dave Callaham, Oren Uziel.

Army of the Dead

H ταινία τρόμου “Army of the Dead” θα κυκλοφορήσει για λογαριασμό του Netflix και έχει την εξής υπόθεση: “Ύστερα απο το ξέσπασμα μιας zombie επιδημίας στο Las Vegas, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το απόλυτο ρίσκο, εισβάλοντας στη αποκλεισμένη ζώνη για την εκτέλεση της μεγαλύτερης ληστείας που έχει ποτέ επιχειρηθεί.”

Εκτός από τη σκηνοθεσία του Zack Snyder, έχουμε το σενάριο του Joby Harold (“King Arthur: Legend of the Sword”), με εμπλοκή του σκηνοθέτη φυσικά και παίζουν οι Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Raúl Castillo, Nora Arnezeder, Matthias Schweighöfer, Samantha Win, Rich Cetrone μεταξύ άλλων. Όπως ανακοινώθηκε η ταινία τρόμου του Zack Snyder θα αποκτήσει μελλοντικά μια prequel ταινία και μια anime σειρά.

No Sudden Move

Bliss

Old

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss