Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για να αλλάξει η ψυχολογία

O Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είχε μείνει εκτός στο ματς με την Μπασκόνια λόγω μυικού σπασμού στη μέση, προπονήθηκε την Πέμπτη (5/3) και συγκεντρώνει πιθανότητες να δώσει το “παρών” στην αποψινή αναμέτρηση.

Το βασικό θέμα των δηλώσεων του Γιώργου Μπαρτζώκα στη χθεσινή (4/3) Μedia Day των “ερυθρολεύκων” δεν ήταν το επικείμενο ματς με τη σερβική ομάδα, αλλά η οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από την Μπασκόνια: “Είχαμε ένα πολύ ζόρικο και σκληρό μίτινγκ με τους παίκτες, όπου είπαμε πολλές αλήθειες. Εγώ οφείλω ως προπονητής να στηρίζω το υλικό, το οποίο άλλωστε εγώ έχω επιλέξει. Και αυτό θα κάνω ως το τέλος της χρονιάς. Από κει και πέρα το ότι μέσα στα αποδυτήρια είμαι σκληρός και λέω πολλές αλήθειες στους παίκτες είναι κάτι που οφείλω να το κάνω”, δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Κουφός, ο οποίος κόντρα στην Μπασκόνια έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, δήλωσε: “Θα πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά μπορούμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ επιθετική ομάδα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τελειώνουμε τα plays μας. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και από την άμυνα να τροφοδοτήσουμε την επίθεσή μας. Το πιο σημαντικό είναι μέσα από την προπόνηση να βρούμε κίνητρο. Θα πρέπει να παίζουμε σκληρά και να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα παραταχθεί στο ΣΕΦ χωρίς τους Κίνο Κολόμ, Λάντρι Νοκό, Ντουόπ Ριθ, ενώ στη δωδεκάδα θα βρίσκεται ο Λάνγκστον Χολ.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (επικεφαλής), Γιακούμπ Ζαμοΐσκι και Σινάν Ισγκουντέρ.

Το αποψινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

19:00 Χίμκι-Άλμπα Βερολίνου, Novasports2HD

20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Αρμάνι Μιλάνο, Novasports4HD

21:00 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας, Novasports1HD

21:45 Βιλερμπάν-Φενέρμπαχτσε, Novasports3HD

22:00 Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια, Novasports2HD

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss