Ο Πασκουάλ πλήγωσε την Μπαρτσελόνα, άνετα ο Ερυθρός Αστέρας την Μπασκόνια

Καλάθης-Πάνγκος
Καλάθης-Πάνγκος

Η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ λύγισε με 74-70 την Μπαρτσελόνα και έκανε το 2/2, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας πήρε την πρώτη του νίκη με το άνετο 90-73 επί της Μπασκόνια.

Σε αγώνα που ξεκίνησε μία ώρα αργότερα από το προγραμματισμένο προκειμένου να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ των παικτών της Ζενίτ, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ παρατάχθηκε με μόλις 10 υγιείς παίκτες απέναντι στην επίσης… χτυπημένη από τον κορονοϊό, Μπαρτσελόνα του… head coach Τόμας Μασιούλις!

H “Μπάρτσα” δεν είχε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και άλλα δύο μέλη του προπονητικού της επιτελείου στον πάγκο της, ενώ το παιχνίδι διεξήχθη με δύο αντί για τρεις διαιτητές (ο Ράντοβιτς και ο Ρώσος Λαβρούκιν)!

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι, όμως στο τέλος η Ζενίτ ήταν πιο ψύχραιμη και έφτασε στη νίκη χάρη στους Άλεξ Πόιθρες (16π., 11ρ.), Μπίλι Μπάρον (16π.), Κέβιν Πάνγκος (15π.) και Γουίλ Τόμας (10π., 6ρ.).

Πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς (16π., αλλά με 0/6 τρίποντα), ενώ ο Νικ Καλάθης μέτρησε 9 πόντους και 5 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα (Ζενίτ-Μπαρτσελόνα): 16-19, 35-38, 54-55, 74-70

Τα στατιστικά του αγώνα με ένα κλικ:

Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια 90-73

Γουόλντεν
Ο Γουόλντεν

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας ήταν καταιγιστικός και επιβλήθηκε άνετα με 90-73 της Μπασκόνια, με κορυφαίο τον εκπληκτικό Τζόρνταν Λόιντ που πέτυχε 30 πόντους. Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς πρόσθεσε 16 πόντους για τους νικητές, ενώ πρώτος σκόρερ των Βάσκων ήταν ο Ρόκας Γκιεντράιτις με 26 πόντους.

Η Μπασκόνια, η οποία ήταν εκπληκτική στην πρώτη αγωνιστική, επικρατώντας της Ρεάλ, απογοήτευσε και δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, ενώ οι Σέρβοι, οι οποίοι είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Φενέρμπαχτσε, έφτασαν άνετα στο 1-1.

Τα δεκάλεπτα (Ερυθρός Αστέρας-Μπασκόνια): 23-16, 36-31, 65-49, 90-73

Τα στατιστικά του αγώνα με ένα κλικ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euroleague: Μετατέθηκε το Σάββατο το Χίμκι-Ζαλγκίρις!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss