Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έγιναν YouTubers

O Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, άνοιξαν το δικό τους κανάλι στο Youtube και ανέβασαν το πρώτο τους βίντεο.

Το ζευγάρι άνοιξε δικό του κανάλι στην πλατφόρμα YouTube και δημοσίευσαν και το πρώτο τους βίντεο. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα βίντεο 25 δευτερολέπτων, όπου φαίνονται καθισμένοι στον καναπέ, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να δείχνει την κάμερα και να λέει στη σύζυγό του: «Πρόσεχε τι λες γιατί αυτοί οι τύποι καταγράφουν τα πάντα». Η Κέιτ γελώντας απαντά «Το ξέρω».

Στη συνέχεια ακολουθούν σκηνές από διάφορες επίσημες εμφανίσεις τους. Μερικά χαρακτηριστικά πλάνα που προβάλλονται: Όταν η Κέιτ προσπαθεί να μάθει τοξοβολία και κουρεύει ένα πρόβατο. Αντίστοιχα για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ: Όταν πιλοτάρει ελικόπτερο και συνομιλεί με τον Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Το ζευγάρι είχε ήδη λογαριασμούς σε Twitter και Instagram, όπου δημοσιεύουν συχνά υλικό από διάφορες εμφανίσεις τους, αλλά και από οικογενειακές στιγμές. Βέβαια, δεν είναι τα πρώτα μέλη της βασιλικής οικογένειας που αποκτούν κανάλι στην πλατφόρμα του YouTube. Το 2007, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε κάνει αυτό το βήμα, ενώ φέρεται πως οι εγγονές της, πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία ήταν εκείνες που της εξήγησαν την κεντρική ιδέα της πλατφόρμας. Το κανάλι τους μετράει ήδη 479 χιλιάδες συνδρομητές.

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss