Ο Σεμέδο, τα 20 εκατομμύρια ευρώ και η πιθανή ρήτρα – Έτσι… απαντάει ο Ολυμπιακός | Sportdog Team

Ρούμπεν ΣεμέδοΟλυμπιακός: Πρώτο θέμα στον πορτογαλικό Τύπο έγινε τις τελευταίες μέρες ο Ρούμπεν Σεμέδο με αφορμή το ντεμπούτο του με την Εθνική Πορτογαλίας κόντρα στην Ισπανία. Ένα ντεμπούτο που συνδυάστηκε με διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνισή του.

Όλοι στην Ιβηρική χερσόνησο ασχολούνται με τη μη επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του 26χρονου στόπερ στους Λουζιτανούς. Μια μεταγραφή που φυσικά δεν έγινε, επειδή ο Ολυμπιακός έχοντας αποφασίσει να τον κρατήσει (και σε συνεννόηση πάντα με τον παίκτη), έφτασε στο σημείο να ζητήσει 20 εκατομμύρια ευρώ από τους “αετούς”.

Ο Σεμέδο απέφυγε να πει το οτιδήποτε για την Μπενφίκα στις επίμονες ερωτήσεις που του έγιναν και είναι απολύτως φυσιολογικό. Είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Η πληροφορία που έρχεται από την Πορτογαλία αφορά το ενδεχόμενο να μπει ρήτρα στο νέο του συμβόλαιο, όπως είχε συμβεί πέρσι το καλοκαίρι με τον Ζοσέ Σα.

Να θυμίσουμε ότι για τον Σα η ρήτρα είναι στα 13 εκατομμύρια. Αν μπει ρήτρα και στον Σεμέδο, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτω από 20 εκατομμύρια.

Πηγή: fosonline.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss