Ο σκύλος τη ρεζίλεψε σε όλη τη γειτονιά – Βρήκε τον δονητή της και τον έκανε βόλτες!

Μια νοσηλεύτρια την… πάτησε από την περιέργεια του σκύλου της, καθώς αυτός ανακάλυψε το ερωτικό της βοήθημα και το έκανε βόλτα σε όλη τη… γειτονιά.

Μπορεί να λέγονται πολλά και να υπάρχει σχετική παροιμία για την περιέργεια που έχουν οι γάτες, όμως, ένας σκύλος ήταν αυτός που «σκάλισε» τα πράγματα της ιδιοκτήτριάς του και την έκανε… ρεζίλι.

Ο «Carlos», το βρετανικό μπουλντόγκ που έχει στο σπίτι της μια νοσηλεύτρια, αποφάσισε να κάνει… ψαχτική στα πράγματά της και το αποτέλεσμα ήταν να βρει ένα ερωτικό βοήθημα.

Το συμπαθέστατο σκυλάκι προφανώς το πέρασε για κάποιο… κόκκαλο ή για παιχνίδι και έτσι φρόντισε να το βγάλει στην αυλή αλλά και να κάνει μια μικρή βόλτα στη γειτονιά!

Η Πόλα Ράμσεϊ, στην οποία και ανήκει ο σκύλος, ήταν στο νοσοκομείο που εργάζεται και κάποια στιγμή έλαβε στο κινητό της τη φωτογραφία του σκύλου της με τον δονητή στο στόμα!

Προφανώς και έμεινε… άναυδη, αν και δεν φάνηκε να ενοχλείται τόσο από αυτή την ιστορία. Μάλιστα έκανε και προφίλ στο Instagram για τον Carlos και προέτρεψε όσους θέλουν να τον ακολουθήσουν!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Καζάνι» που βράζει η Κοζάνη- Οι λόγοι που έφεραν το lockdown -Ποιες περιοχές κινδυνεύουν

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss