Ο τίτλος για την πρεμιέρα από την τρίτη σεζόν του Umbrella Academy – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Το Umbrella Academy που εδώ και καιρό αποτελεί μια πολύ δυνατή σειρά για το Netflix ανανεώθηκε και επίσημα για τρίτη σεζόν από την πλατφόρμα και τίτλος από το πρεμιέρα για την τρίτη σεζόν (όπως αποκάλυψε ο showrunner Steve Blackman) είναι “Meet the Family”

Έχει την εξής υπόθεση: Κατά την διάρκεια ενός ανεξήγητου παγκοσμίου φαινομένου, σαράντα τρία “εξαιρετικά” παιδιά γεννήθηκαν ως δια μαγείας από γυναίκες που δεν είχαν δείξει προηγουμένως κανένα σημάδι εγκυμοσύνης. Ο εκατομμυριούχος εφευρέτης Ρέτζιναλντ Χάργκρηβς υιοθέτησε έξι από τα παιδιά. Όταν τον ρώτησαν γιατί, η μόνη του εξήγηση ήταν, “Για να σώσω τον κόσμο”.

Αυτά τα έξι παιδιά αποτελούν την “Ακαδημία της Ομπρέλας”, μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων με περίεργες δυνάμεις. Η πρώτη τους περιπέτεια στην ηλικία των δέκα ετών θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον εριστικό και θανατηφόρο Πύργο του Άιφελ, τον οποίο πιλοτάρει το τρομερό ζόμπι-ρομπότ Γουστάβος Άιφελ. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, η ομάδα διαλύεται, αλλά όταν ο Χάργκρηβς απροσδόκητα πεθαίνει, τα πικραμένα αδέλφια επιστρέφουν την κατάλληλη στιγμή για να σώσουν τον κόσμο για μια ακόμα φορά.

Η δημιουργία του Steve Blackman ενώ πρωταγωνιστούν οι Ellen Page, Tom Hopper, Robert Sheehan, Emmy Raver-Lampman, David Castañeda, Aidan Gallagher, Mary J. Blige, Cameron Britton, Colm Feore και άλλοι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss