Ο φετινός χειμώνας χρειάζεται μία συλλογή με τολμηρά κομμάτια από μαλακό, πολύχρωμο δέρμα

Χρειάζεται, δηλαδή, τη νέα collection του ελληνικού brand, «Studio 83».

Ένα ελληνικό fashion brand που μετράει τρία χρόνια ζωής, το Studio 83 (μας φέρνει στο μυαλό το εμβληματικό ‘Studio 54’ της Νέας Υόρκης καθώς έχει τον ίδιο hype αέρα), παρουσίασε για τον φετινό χειμώνα μία συλλογή που ενώνει τη θυληκότητα με τον δυναμισμό και που -κυριολεκτικά!- σε βγάζει από το «flight mode» που μπορεί να έχεις μπει λόγω καραντίνας και σε βοηθάει να απογειωθείς και πάλι στους αιθέρες της μόδας. Η νέα σειρά είναι εμπνευσμένη από τη γυναικεία αύρα και την ενεργητικότητα που όλες κρύβουμε μέσα μας, ονομάζεται «Flight Mode Collection» και αποπνέει τη δύναμη που βρίσκεται μέσα σε κάθε γυναίκα. Η συλλογή ενσωματώνει ακριβώς την ομορφιά της μοναδικότητάς της, την ελευθερία του γυναικείου κόσμου και την αυθεντική ομορφιά του.

Μπορεί ο φετινός χειμώνας να μην μοιάζει με όλους τους προηγούμενους, αλλά με τα κατάλληλα ρούχα θα γίνει σίγουρα πιο καλαίσθητος και πιο ευχάριστος. Η συλλογή του Studio 83 για τη σεζόν F/W 2020-2021, αποπνέει έναν κομψό αέρα χρησιμοποιώντας σταθερά υφάσματα αλλά και πιο αέρινα, καθώς αποτελείται από δερμάτινα σύνολα, κουστούμια, denim επιλογές, πλεκτά και σατέν φορέματα και μια νέα σειρά δερμάτινων και λουστρίνι παπουτσιών.

Η collection κινείται σε τέσσερις χρωματικούς άξονες: electric, cashmere, tabac και black, και όλα τα έρχονται να «τελειοποιήσουν» κάθε ενημερωμένη, γυναικεία γκαρνταρόμπα. «Πιστεύουμε στην αυθεντική ομορφιά. Ξεκινά τη στιγμή που κάποιος αποφασίζει να ερωτευτεί τη διαδικασία του να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Έχουμε τη δύναμη να ελέγξουμε όλα όσα ορίζουν τον εαυτό μας. Δεν δημιουργούμε μόδα. Δημιουργούμε όνειρα», μας λένε οι δημιουργοί της και βλέποντας τα ρούχα τους δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.
Δες επίσης: Body Positive: Γιατί είναι τόσο δύσκολο μία plus-size γυναίκα να βρει μπότες που να της ταιριάζουν;

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss