Ο Φόρεστ Γκριν μέτοχος της πιο οικολογικής ομάδας του πλανήτη! | Sportdog Team

Το Σεπτέμβριο του 2020 ο Hector Bellerín ήρθε σε συμφωνία με μια ομάδα της League Two, την Forest Green. Όχι, ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας δεν άφησε την Arsenal για μια σοκαριστική μεταγραφή, αλλά αποφάσισε να συνεισφέρει έμπρακτα στο όραμα του Dale Vince, με το να γίνει ο δεύτερος μέτοχος της πιο οικολογικής ομάδας του πλανήτη!

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό άθλημα. Αποδεικνύεται καθημερινά από τις μικρές ιστορίες που αναδύονται στον αφρό του. Τρανό παράδειγμα ήταν ο προηγούμενος γύρος του FA Cup, απ’ όπου αντλήσαμε ουκ ολίγα περιστατικά, που μας γέμισαν ελπίδα σαν ποδοσφαιρόφιλους, αλλά και σαν ανθρωπότητα. Το σύγχρονο άθλημα όμως μαστίζεται συχνά από τον άκρατο καπιταλισμό, αφού το άθλημα εξυπηρετεί συμφέροντα και σκοπιμότητες, κάτι εξ’ ολοκλήρου αντίθετο από αυτό που έχουμε κάποιοι στο μυαλό μας. Έτσι λοιπόν δεν είναι δύσκολο σε κάποιον να διακρίνει και τις δύο όψεις του «βασιλιά» των σπορ.

Σε μια άσημη πόλη της νοτιοδυτικής Αγγλίας, στο Νέϊλσγουρθ του Γκλόστερ, εδρεύει η πιο «πράσινη» ομάδα του πλανήτη, έναν τίτλο που κέρδισε με το σπαθί της από την FIFA. Η Forest Green, ομάδα της League Two, θεωρείται o πιο οικολογικός σύλλογος στον κόσμο, καθώς από το 2010 και με την έλευση του νυν ιδιοκτήτη της, Dale Vince, έχει πυροδοτήσει μια σειρά από δράσεις για να βοηθήσει όσο μπορεί από την πλευρά της, στη μείωση των ρύπων, που ταλανίζουν τον πλανήτη μας.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss